Ja metsään tänäänkin. Netta lähti opiskelemaan jäljen saloja, ja sai tehdä Ruskan jäljen. Homma hoitui muuten mainiosti, mutta sanoin että kun jättää kepin maahan,voi sen päässe vielä astua. Kepit olivat sitten uponneet tosi syvälle märkään sammaleeseen, ja Ruska ei merkannut kuin kaksi keppiä. Noh, tästä opimme:) Keppien paikat oli kuitenkin merkitty krepillä, ja jälki meni hienosti sen suhteen, eli reitillä pysyttiin. Ja onneksi se viimeinen keppi löytyi Ruun toimesta ja päästiin juhlimaan löytöä:)  Janalla eka lähetys ja lähti ilmeisesti hajun mukaan kaartamaan sivuun, otin takaisin ja sit meni hyvin perille saakka. Eli aika mainiota menoa tänään!

Esineruutu tehtii Netan esineillä, ja siinä ei montaa sekkaa mennyt kun esineet tuli takaisin. Viimeisen tosin pudotti vähän ennen palautusta metsän puolelle;) Pikkuvikoja!

Ajelin vielä Alatemmekselle tottiskentälle. Seuraamista kääntyillen, jättävät, luoksetuloissa eteentulot alkaa jo onnistua hienosti. Kapulan kanssa meinaa peppu heittää suoraan sivulle, mutta eiköhän se oikea paikka löydy tähänkin:) Ja sitten illan pääasiaan, eli metrin este. Ruska teki sen nyt ihan hienosti ilman kikkailuja, ja johan meitä nauratti =D Tästä palkaksi sai painattaa eteenmenon, ja lujaa mentiinkin.... DOWN karjaisu toimi, ja odotti hyvin  mun tulemisen. Toinen eteenmeno perään leluun, ja sit pidettiin  kivaa!