Oma auto sanoi tänään työsopimuksen irti, ja jäi pakkaspäivälle. Onneksi Lotta kävi noutamassa meidät treeneihin, KIITOS!!!! Päästiin lämpimään halliin:)

Tällä kertaa meillä olikin mukavat häiriöt hallissa, ja loppuajasta superhäiriöt, kun seuraavan porukan koirat olivat aikas isoäänisiä...  Alkuun muutama suora ruutu, ne ok. Luoksetuloja, vielä tekee väliin hidasta ennekoivaa tulemista, niistä suorat ja topit vain kunnon vauhdeilla. Takapalkka on tiedostetu nyt niin hyvin, että meinaa jo pyörähtää ympäri ennen lupaa. Sen kanssa tarkkana! Seuraamisessa jo hienoa pätkää:) Idarissa kiertoa ja jättöjä erikseen, nekin ovat menneet jo eteenpäin. Metallissa tuli tänään piip palautuksiin:(  Ohjatusta merkkiä matolla, ja pari noutoa. Luoksetuloja, suoria perusasentoja. Tunnaria rivinä ja ympyränä, vieläkin sikailua. Kaukoissa oli innokkuutta, eli aloitti monet kerrat ennen käskyä, mutta sitten kun teki, teki nätisti, tehojumppa on auttanut!!!!

Mukavat treenit! Nyt pitää alkaa miettimään mitä milloinkin tekee, kun ollaan saatu se suurin yli-innokkuus taas tasaantumaan:)