Näin sitä mennä rallatellaan kohti kevättä! Helmikuu päättyy karkauspäivään tänä vuonna,katsotaan pääseekö kepo hamekangasta ostelemaan...

Perjantai-iltaa vietettiin paloaseman pihalla tuulessa ja pikku tuiskussa. Ruska oli tänään aika levoton,alkaako tuleva juoksu jo nyt näkyä vai kuumeniko vain nähdessään Pihkan tekevän tokoja. Me aloitimme seuruulla,mistä ei tullut yhtikäs mitään,joten otettiin sit alkuun muita juttuja.Liikkeestä istu oli nopea ja hyvä. Luoksetulossa seiso ok,mut maahanmenot oli tänään huonompia,joten tehtiin niitä pallolla leikkien. Kaukoissa pieniä pompahteluja,mutta myös yksi hyvä sarja,alun PAn kanssa itse tarkkana ettei jää vinoon. Kapulaa pidettiin ja nostettiin ja tuotiin,ne meni paremmin kuin ennen,mutta yksi heitto jossa oli vähän puremista mukana,ei hyvä. Sit uudestaan seuraamaan,herneestä oli liika virta veke,ja seuraaminen näytti ja tuntui hyvältä:)

Sentalle vähän seuraamista,idarin asentoja ja luoksetulo.Teki niin upean seisomisen,että oksat pois!! Lumen alla oli jäätikköä, ja ilmeisesti jossain vaiheessa venäytti jalkaansa,sillä illalla ontui hieman:( Täytyy siis olla edelleen varovainen Sentan kanssa treenatessa,jalkaan näyttää tulevan kiputilaa aika helposti äkkinäisestä liikusta. Lauantaina ei kuitenkaan enää ontumista:)