Ja torstai iltapäivänä Haukiputtaalle hallille. Tehtiin liikkeet läpi,ja jumiuduttiin taas ruutuun:( Seuraaminen oli aika siistiä normaalissa ja juoksussa,peruuttamisessa vähän pomppas. Liikkeestä istu toimi.Luoksetulossa nyt kaikke uutta,eli jätössä notkui perään,seiso hidas,sit karkaamista ja maahan ei mitenkään,oh-hoi. Uusinnaksi meni,nyt seiso tehostein,ja maahan käsky sitä tarkoittaen,toimi. Ruutu oli hakemista.Sinne siis mennään ja tullaan samaa tahtia takasin.Muutaman korjauksen jälkeen alkoi pelittämään,mutta aika heikoilla jäillä ollaan tämän kanssa. Hyppynouto metallilla,vauhtia piisaa...Ohjaajalle tulossa heittotreeniä;) Tunnarissakin yllätti lähtemällä kun käännyin ympäri. Nameja oli liikaa,ja homma unohtui syödessä ja toi sit väärän vaikka nosti ekana oman. Korjaus yhdellä namilla toimi,mut kapulaa mäihättiin.  Kaukot sen sijaan meni kympillä,kiva et jokin juttu edes onnistui;)

Välillä treenattiin muita koiruuksia,ja sit paikkamakuu,mikä ok pientä työtapaturmaa lukuunottamatta.Laitetaan ihan naapurin koiran kuskin syyksi;) Kun aikaa vielä jäi,kerrattiin ongelmat läpi.Luoksetulo palloilla pari kertaa,parempi.Ruutu,missä hoksasin käskyn ajoituksessa jutskan,jota pitää katsoa onko siinä taikaa...mut ainakin viimeiset ruudut meni hyvin. Tunnari ei liikkeenomaisesti ja se onnistui.

Ruska oli tänäänkin tosi kiehumispisteessä,mikä toi tekemiseen levottomuutta ja sählinkiä. Eli odotellaan juoksun olevan tulollaan piakkoin,tai sitten muuten vain herne vetää ylikierroksia.Toivottavasti juoksu tulee oikealla ajallaan,eikä edistä yhtään! Huomenna katsotaan miten homma toimii kunnon lenkityksen jälkeen,onko nyt vain virtaa kertynyt liikaa...