Tänään paljon kaikkea. Aamupäivällä kävin Huuhkajapuistossa,Ruska paikallaoloon,ja Sentan kanssa leikkiä:sai hakea kapulaa,hypätä ja luoksetuloja. Ruska pysyi,mutta piippaili vähän. Ruskalle sitten seuraamista,taas käännöksiä,vauhdinmuutoksia ja leikkiä. Jättävät,taas istui seisomisen ekalla:( Noudot tasamaalta ja hyppien,esteillä tekee jostain syystä kiertoja mennessä tai tullessa? Tämä pitää alkaa laittaa varmemmaksi. Eteenmenot lelulle ja tyhjälle,ne menee hyvin.

Illalla Sentan kanssa tokoja Tupoksessa.Tein seuraamista pitkän pätkän,painaa edelleen,ja joudun polvella vähän ohjamaan kauemmas.Sit liikkurin kans luoksetulo,nyt ei reagoinut käskyihin,hyvä seiso ja siitä suoraa sivulle. Ruutukin meni nappiin,loppuseuruu namille. Ohjatussa juoksi hienosti merkin ohi keskikapulalle!!! Uusinta,sit ei mennyt merkille asti,ja taas uudelleen,ja kehu merkille.Ja haki hyvin vasemman. Tunnari nameilla,söi ja haistli,otti oman,pudotti ja haisteli ja sit otti taas oman ja toi. Uudelleen ilman nameja eri suunnasta,nyt teki paremmin.Palautusta pitää treeneta paremmaksi,kapulan pitämistä pidempään,ja erikseen vielä luovutamista ja istumista sen jälkeen rauhassa.

Tämän jälkeen mentiin vielä metsään,Senta sai hakea ensin ukon,ja Ruska näki tämän. Sit Ruskalle kolme ukkoa,ekalle täysillä,toinen lähetys tyhjälle,tökki.Kun lähti,kehuin ja otin yliheitolla toiselle ukolle,mistä oli ilmeisesti hajulla,kun ei sinne tyhjälle ois lähtenyt.Janne kiersi sitten keskilinjan yli toiselle puolelle  ja sinne saatiin hyvä lähtö.Tuuli keskilinjan suuntaisesti takaa. Paikataan tätä vielä huomenna. Esineet,Senta haki taas ekana ja sitten Ruskalle kolme esinettä pieneltä alueelta.Kaikki haettiin vauhdilla,eli esineet toimivat ilmeisesti jälleen.Vaatii siis vain treeniä,jotta alkaa luistaa;)