Pari koetta takana, niiden jälkeen vähän enemmän treeniä. Muutama asia mietintään ja muistiin jatkoja ajatellen.

PAIKKAISTUMINEN: teputellut, mutta vähentänyt treenin myötä.Seurataan jatkoja.

PAIKKAMAKUU: ei ihmeitä,kuhan muistan katsoa kuinka suorassa seisomme ennen käskyä ettei koira jää vinoon.

SEURAAMINEN: molemmissa kokeissa hyvää seuraamista, ehkä eniten omaa keskittymistä ja koiralle juoksun täykkärit tiiviimmiksi.

IDARI: ollut levällään, asennot hukassa ja alun seuraaminen peestä. Alun seuraamisen vika löytyi itsestä, eli alan valmistautua käännökseen heti lähdön jälkeen...ja koira tekee perässä! Asentoja vahvistellaan,kävellään neliötä muuten vaan ja silleen. Jospa se saadaan kasaan.

LUOKSETULO: seisominen on edelleen epävarma, maahan sujuu,loppuosaan lisää vauhtia. Seisomista työstetään kierroilla ja pysäytyksillä eri matkoilla,käsimerkillä+suullisella ja silleen jotenkin...

RUUTU: on ollut paljon sisään menoja sivusta,suoraan maahanmenoja ja myös ruutu hukassa täysin. Parantunut kovasti treenin myötä, oma matto vaihdettiin vieraaseen, ei hae hajua tuulen alta. Ei maahanmenoja monesti,on alkanut seisomaan.

OHJATTU: merkin kyttääminen tosi paha. Siihen avuksi lisäkapula,jonka saa hyvästä merkistä palkkana mun taakse. Muutama treeni takana, ja pientä edistystä nähtävissä,katsotaan tuleeko tällä kuntoon. Suuntia erikseen.

METALLI: välillä pientä ääntä, mutta enemmän hiljaa. Vähätkin pois.

TUNNARI: tauon jälkeen oli hyvä, nyt taas tullut vauhtia liikaakin ja sitä myöten sähellystä.Kapuloiden puremiseen pitää vain löytää se ratkaisu:(

KAUKOT:tauon jälkeen olleet todella hyvät, kauanko pysyy...

Treeneissä on pidetty merkkejä kentällä joka puolella,SMssä kun joka kehän merkit näkyy koiran silmiin ja viime vuonna olivat selvä ongelma meille. Seuraava koe viikon päästä,katsotaan miten menee. SMssä KASn joukkueessa, oma ison kisan jännitys on tiedossa, ja ei odoteta sieltä mitään ihmeitä, pelkkää kokemusta:)