Hui, puoli välissä kohta!

Lauantai illan huumaa ActiveDogs hallilla, sikamakee halli!!!! ...mutta niin pirun kaukana:(

Porukalle vedettiin liikkuroituna isoja liikkietä läpi, mitä ei Hiukkiksessa mahduta kunnolla tekemään. Ruska vimppana kehään, ja odotetusti kun oli siell hallissa seurannut muiden touhuja, oli aika tohkeissaan....

Luoksetulo, lelu jäi taka, vähän hidas alku, topista palkka. Omaa sekoilua väliin, mut maahanmeno oli hyvä, samoin PA. Ruutu, pyysin käskyttään kaiken tuplana, ja unohdin sen sit itse? Hyvä minä.... No, merkit ok, ja ruutuun ok, pysyi hyvin, sivulle tullessa toinen käsky, ja se ok. Seuraaminen oli törkeetä etuilua,eihän siinä muuta. Paljon siis takapakkia väliin. Metalli, vauhdikas, kuten aina, palautus pieni piipaa,johon odotimme hiljaisuutta. Ohjatussa hiipi merkille, ja karkasi, josta takas. Sit merkin hetsauksia, ja lopulta sai hakee kapulankin.   Vähän oli huono treeni, Ruu on vain pidetäävä poissa kentän reunalta odottamasta. Loppuun tein vielä tunnarin, se oli tosi nätti. Ja seuraamista lisää, nyt mieli oli jo tasaantunut, ja maltttoi tehdä nätisti. Idarin jättäviä, ne ok.

Pakkaset pitää meille pakollisia taukopäiviä, ei kiva:(  Mut juoksut on nyt juostu, ja päästään taas halleilleen,se hyvä!!!