Siinäpä tämän hetken mietteet... Tunnaria on tehty ihan liian vähän,ja tämän päivän juttu on noutaa kapulaa-ihan sama mitä.

Päivä aloitettiin aamutreeneillä kotona.Niitä samoja pilkottuja palasia. Illalla sit Tupoksessa päivin kanssa tarkemmassa syynissä. Seuraaminen on tasoittunut,kun sitä on tehty paljon.Mutta hiottavaa riittää. Idarissa keskityttiin enemmän kulmiin(ja kuski saas sit lopettaa höpöttelyt kun tekee jotain) Luoksetulossa vain nakinheittely toppeja,oikeaan asentoon jättämistä-->suoraan;) ja loppuun vauhtia. Ruutu ilman mattoa ja sit matolla.Mattoa pitää taas harrastaa,kun paikka on näemmä alkanut lipsua. Sit tauko Pihkan treenin ajan.

Toisessa osiossa ohjattu,mikä oli paras tähänastisista.Teki hienon kaarron oikealle,ja palautuskin siisti. Sit se tunari....................oi itku.............. tässä oli mietinnän paikka,ja palattiin etsimään omaa nurmikosta,sit puhtaita viereen jne... Vaikeaa on pikkukoiralle,joka rakastaa noutaa,sähäkästi;)  Mutta ei auta itkut näilläkään markkinoilla.        Kaukoissa lautatreeniä,hieman meni hassusti nekin?!