elikkä piipahdettiin tokoilemassa ihan yssikseen Tyrtsin pesiskentän parkkiksella.Häiriöksi saatiin kentän laidalla olevan talon suomenpystykorva, joka kommentoi koko ajan haukkumalla kun siellä touhusimme:)

Idari merkit paikoilleen,Ruu istui sen aikaa. Sit seuraamista, ja mitäs neiti keksiikään! Alkaa tarjota sit vasemmalle käännöstä tässäkin....Huihai mitä touhua! Mutta pääsinpäs huomauttamaan, ja seuraaminen jatkui nätisti:) Siitä sitten idariin, ja kävelimme eka kulman ohi reippaasti, eikä tarjonnutkaan käännöstä. Jätöt oli hyvät ja mukaanlähdöissä pysähdys ja palkka ensin. Sitten ruutua, molemmin puolin, ja molemmat meni hyvin, seisoi nätisti käskyyn, ei maahanmenoja. Ja lopuksi kaukoja, eka kaukaa, eteni sen 10cm.Sit läheltä, palkkaa taakse kun peruutti makaamaan.

Ja treenit ois nyt siinä, katsotaan mitä reissun päällä ehditään tekemään. Jos ei muuta, niin Ruska väsytetään sit lenkkeilemällä...Nyt aletaan vielä kertaamaan ruotsin ja enkun kieliset käskysanat, Norjaa en ehdi tähän hätään oppia;) Toivotaan kuitenkin,että liikkuri puhuu selkeää enkkua:)