Jasso,jokohan meillä alkaisi löytyä jotain säveltä tähän hommaan:) Tänään EVL1 pistein 279,5 ja luokkavoitto. Tuomarina Olavi Pajala, ja mukana kaksi tuomariharjoittelijaa,joten kolmen silmäparin syynissä oltiin, ja pitkät keskustelut kolmikko kävi liikkeiden välissä:)

Kotona tehtiin iltapäivällä liikkeet läpi, SM tokojen liikejärkässä. Ruska teki kaiken ihan ok,ei mitään suurempia kämmejä. Keli on lämmin, joten sen jälkeen jäähyllä sisällä siihen saakka, että lähdimme kokeeseen.

Mukana 4 koirakkoa, ja me teimme liikut ekana, liikkeet ruudusta poikki.

ISTUMINEN 9,5 tassut tepsuttaa

MAKUU 9,5 oli vähän haistellut (ja mun mielestä meni hitaasti maahan)

SEURAAMINEN 9 alussa vähän painoi, muuten oli hyvää. Kumma,sillä minusta ei tuntunut siltä parhaalta,mutta ehkä se sitten oli hyvää...

IDARI 9 alun seuraamisessa ei mukana, hyvä jätöt ja kulmatkin(kai...)

LUOKSETULO 9 down hyvä,seiso suullisella aika jees,samoin maahan ja sivulle. Eli se toimi tänään:)

RUUTU 9 hyvä merkki,hyvn ruutuun, vähän hidasti ruudussa, reagoi käskyyn ja jäi seisoon, nopsaan maahan,siinä vähän venytti ja haistoi maata. Lopussa tuli vauhdilla vähän eteen ja haki sit paikan.

OHJATTU 8 merkki oli aikas ok:) hurja kapulan haku ja hirmu innokas palautus,siis riemulaukalla=D Ja kapula pyöri suussa:(

METALLI 9 eipäs siinä muuta,mut nyt piipas palautuksessa:(

TUNNARI 7 oli vaikea saada koiran into laskemaan, ja meni kapuloille rajusti,tökki ja omaa puri rumasti.

KAUKOT 8,5 vähän keskittyminen herpaantui Ruskalla,ja vilkuili yleisöön.S-I eteni.

Liikkeiden välillä oli pitkät odotukset,kun tuomari jutteli harjoitelijoiden kanssa.Se aiheutti pientä päänvaivaa, mutta sain pidettyä vireen yllä sen nousematta liikaa:) Alkaa selvitä se, miten ollaan liikkeiden välillä. Ennen kehää odotus vapaana makuulla kehän reunalla on hyvä,parempi kuin autossa keräämässä intoa. Silti oli vähän liian kuumana nouto kehään mentäessä, oisin ehkä voinut ottaa ulos vähän aiemmin.

Mutta kokonaisuutena voi olla tyytyväinen, parempaan ollaan menossa:)  Nyt alkaa treenit SM liikejärkällä, ja katsellaan miten isoissa kisoissa kuskin pää kestää;)