Lauantain treenit jäivät välistä,sen sijaan jutskattiin kaikkea kivaa Pihkan Tanskan Tottelevaisuus Valio kahvien merkeissä.ONNEA vielä tätkin kautta superparille!

Sunnuntaille päätin tehdä sit kahdet treenit,toiset pihalla,toiset sit illalla Active hallilla. Ruska istuskeli ensin,kun Senta teki seuraamista,idaria ja ruutua.Nämä menivät edelleen pienesti hömpötellen,mutta seuraaminen on tasoittunut kovasti,idarin asennot oikein ja ruutukin löytyi! Hyvä Senta!

Ruskalle seuruuta,alussa oli aika kaasussa,mutta kun tasoittui,niin hyvää työtä.Askeleetkin meni kivasti.Luoksetulossa vain kaksi läpijuoksua,vauhti oli riittävää ja PA hyvä. Ruutuun ekalla seisomaan,hyvin malttaa odottaa käskyä! Toisella ja kolmannella sit maahanmenotkin ja kävelin,pompin,nytkähtelin ja tein kaikkee mut maassa piti pysyä.Toki yritti nousta alkuun,mutta pian hokasi homman ja pysyi hienosti välittämättä mun sätkyistä.Toivottavasti naapurit eivät nähneet;)  Janne entisöi meidän hyvin pureskellut ohjatun kapulat tänään,ja päästiin kevyt kapula treeneihinkin.Pitämistä,nostoja ja vähän liikkumista. Tunnaria pidettiin,haettiin vain omaa ja loppuun kasa puhtaita,paljon namia ja oma.Otin tänään mukaan matkaa enemmän.Hyvin keskittyi syömään muutaman namin,sit tuli oma vastaan ja jätti loput namit sinne ja toi oman.Hienoa!! Kaukoissa muutama seisomaan nousu,mistä pallo.Sit sarja läpi läheltä,ja hyvin meni. Loppuun leekattiin kunnolla.

Illan Actiiviset Pipan kanssa kaksin,joten aikaa oli sit riittämiin.Ruska koomaili tänään ruutua aika paljon,ja oli muutenkin liian kuumana. Ruun seuraaminen oli alun tökkimisen jälkeen taas siistiä,mut edelleen askelissa on pilkun viilaamisen paikkaa,samoten täyskäännöksissä leviää vieläkin liikaa. Istumiset meni tänään seisonnaksi,siinä se meidän varmista varmin juttu sit oli! Tehtiin kohti ruutua,ja tuijotteluksi meni.Kun sain lopulta istuun,se oli aika hidastettu systeemi. Luoksetulossa eka läpi,tuli hyvällä laukalla.Toisella pallo taa,seiso vähän hiimailua,mut entäpä maahan?! Neiti jäi seisoon vähän vinoon mennäkseen palkalle!!! Toisella käskyllä uppos maate,ja siitä sivulle,takapalkan sai unohtaa. Ruudussa ei ongelmaa,sinne mennään innolla,ja seiso on hyvä.Kävelyssä liikkurin käskyjä ja itseltä pomppuja,juoksua yms. ja hyvin pysyi. Metallissa aloitetaan nyt kertomaan,mikä kapula kyseessä.Ensin pito,sit vein seinän viereen,mistä silti napakka nouto.Palautus ok. Ohjatulla pitoa,nostoja ja kuljetusta,sitä niiiiiin mielellään pyörittelis,mut kun siihen aina puututaan,tyhmää... Tunnarista tuli tänäään tunari,oliko nameja liikaa vai mikä,mut nosti vain jotain tuodakseen mulle. (Tämä toistettiin puolen tunnin päästä,ja silloin pari namia ja onnistui tosi hyvin.Kuski vois tosin muistaa,että tätäkin VOI tehdä eri tyyleillä,eikä jämähtää siihen yhteen;)eli vapaa tunari toimi) Kaukoissa levoton,liikkuri takana häiritsi ja muutenkin.Seisomaan nousut ovat menneet kaaliin,kun tarjosi seisomista myös istumiseen,et silleen...

Illalla siis paljon virheitä,tässä on taas pähkäilemistä...Ensi viikon ohjelmassa iltavuoron takia kotitokoja,ja paljon tunnaria,kaukoja sekaisin,askelia,kevyttä noutoa,istumista...joko siinä tuli kaikki?