KASn hallille Marjan kans. Menin hyvissä ajoin,jotta Senta ehti myös humputella hallissa kentän rakentelun ajan ja otettiin vähän esteitä ja tokoakin. Sit tehtiin Ruskalle treeni nro 1.

Seuraamista sen verran,että saatiin hömpät pois. Idarin asentojen muistelua,tarjosi ekalla istua seisoon,sit menikin loput hyvin. Siirryttiin neliöön,missä taas asentoja ja kiertämistä lelu koiran eteen jätettynä. Parantaa suoritusta,eli ei enää niin voimakkaasti "minussa kiinni" kierron aikana.   Luoksetuloja ja toppeja.Lelua edestä ja takaa,nyt on vauhti kohdillaan,mutta se seiso ei.Jotain yritystä kuitenkin...Jatketaan yrittämisiä. Ruutu oikeassa nurkassa,sinne löysi hyvin ja palkkasin pallolla.   Metalli oli nyt lämmitetty,ja se oli pakko kokeilla.Ja jihuu,ei ongelmaa,kapula tuli perille asti ilman yökkäämistä.JES! Kaukoja otettiin läheltä niitä pomppu juttuja ajatellen.Eli S-M menemistä ilman että takatassut ehtii pompata ilmaan.Ja S-I juttua laudalla vahvistellen.  Merkille menoja,ne ovat hyvät.....JOS... takana ei ole kapuloita. Kokeilin kapuloilla,ja merkki katoaa siitä välistä heti.Tätä sit opeteltiin vähän aikaa,eli merkille menoa,ja siitä palkkaa,vaikka ne ihanat kapulat oiski siellä takana;) Tässä meille on sitä haastetta!

Otto treenasi välissä ja Ruskan treeni nro 2. Saatiin halliin häiriötäkin sopivasti,eli agiliitäjä yhdessä nurkassa treenaamassa.Seuraaminen liikkurin tarkkaillessa PAt ja paikkaa.Hidas ja juoksu näyttää hyvälle,normaalissa varmasti minulla keskittyminen hukassa ja koirakin vähän höseltää. Askelet hyvät,ja perusasennotkin miltei kaikki tänään ok.  Luoksetulot,seiso oli nyt ihan hukassa... lyhyemmältä matkalta käskyttäen ja sitä tarkoittaen,saatiin muuan aika hyvä toppi aikaan. On se vaikeeta:(  Ruutu siirtyi vasempaan nurkkaan,ja kuten arvelin,koira meni vain oikealle.Tämä on meille vaikea juttu,ja sitä tulee vain muistaa ottaa treeneissä,että ruutu siirrretään.Ei bongaa sitä ei millään,vaan on vissi et se on siellä missä viimeksikin.Otin sitä sit lähempää,aloitti omat juttunsa ja jouduin sit kertomaan myös mitä seis tarkoittaa.Johan alkoi pelittää,neiti näppärä aina välillä kokeilee,mitä on pakko ja mitä ei...   Siirryttiin noutoihin,eli ekana hyppy. Se meni alun istumisen pyllyn nostoa lukuunottamatta ok. Metalli meni taas ihan ilman mitään,joten se hyvä!! Tunnari,nami aika lähellä omaa,haisteli ja oli ottaa oman.Sit haistoi namin ja alkoi etsiä sitä ja sit oma ja palautus.Pari kapulan kalautusta kuului,mut muuten ok. Eli namia nyt eri paikkoihin ja ehkä vähän kauemmas kapuloilta.  Kaukoissa tuli ne pomput edelleen,takana oleva häiriö näkyi selvästi.Lähempää korjailuja ja ne ok.Kakeja siis vahvistellaan läheltä! Loppuun paikka istu,se meni hyvin,vaikka olikin täysin tylsistyneen näköinen;) 

Tänään paljon asiaa,huomenna taas pienesti.