Olen onnistunut saamaan kalvotulehduksen kantapäähän,ja reseptinä oli venyttelyä ja liikkumista maastossa epätasaisella. Käskystä;)

Eli ajoimme Kempeleen ampumaradan maastoon. Tein metsäjäljen,kävellen normaalisti,pituutta 3*80 askelta,kaksi kulmaa vasemmalle.Kaikilla suorilla keppi,ei nameja.Jälki vanheni puoli tuntia.Sillä aikaa muuta....

Pudotettu esine.Tallattiin Sentan kanssa rata,50+50 askelta.Senta sai hakea ensimmäisenä esineen,joka löytyi pienen haahuilun jälkeen;)  Ruskan kanssa kävelimme radan puoliväliin,näytin lelun jätön ja kävelimme päähän,mistä lähetys.LELU käsky ja tosi hyvä ja nopea nouto. Laiskuuttani käveltiin sit sama rata takaspäin,ja jätettiin lelu nyt huomaamatta puoliväliin.Lähetykseen kaksi käskyä,sit lähti kuin ammus,nappas lelun ja juoksi radan päähän ja sit vasta takas...laiskuus kostautui. Tein vielä istumaan jätön,vein lelun ja lähetys.Nyt salamana nouto ja palautus:) Ihan hienosti kevään ensimmäiseksi treeniksi.

Tarkkuusruutu.Tallattiin taas Sentan kanssa ruutu,mihin jäi 4 esinettä:kärryavain,mutteri,muovinappi ja tarranauha pätkä. Ruska aloitti hienosti,eka kärryavain löytyi nopsaan.Palautus ok. Toinenkin esine eli muovinappi nousi hyvin. Palkka siihen väliin.Sit sai hakea loput kaksi helpottaen,eli näytin paikkaa,kun "purettiin" ruutu. Ruutuun nyt seuraavaksi 1 esine takarajalle,jotta irtoaisi etsimään paremmin kauempaa.

Sit jäljelle. Lähti hyvin,loikka jäi pieneksi,kun ei haistanut nameja.Eka suora meni vähän haahuillen,mutta kepin ilmaisi jo kaukaa,eli näin heti että on hajulla.Keppi nousi omatoimisesti,ja siitä palkka.Lähtö maasta jatkamaan.Jatkoi vähän haahuillen,mutta hienosti kulmaan,ja siitä jatkoi vasemmalle.Sit tarkensi selvästi(ehkä tuulella oli osuutta asiaan) jälleen loistava kepille tulo ja nosto. Toinen kulma otettiin uudelleen,kun joutui vähän hukkaan,pörräsi ympyrää.Toistolla malttia,ja kulma meni ok,ja jatkoi tarkasti kolmannelle kepille.

Eli,keppien ilmaisu näyttää hyvälle. Namiton jälki meni kohtuudella,joten seuraava jälki tallataan vähän tiiviimmin askeltaen ja kulmissa pitää tehdä vielä sitäkin enemmän tallausta,jotta saa niihin varmuutta.

Ajettiin sieltä sit Haukkikselle katsomaan,joko ois PK esteet kentällä,olihan ne:) Tehtiin Ruulle PK kaavio läpi. Neiti meni vähän transsiin esteistä ennen aloitusta. Seuraaminen oli hiipivää... täykkärit parempia kuin koko keväänä.Jättävissä istu meni hyvin.Sit lähdin käveleen,siirtyminen juoksuun ja Ruu jäi siihen.Eli tosi vahvaa ennakointia!!! Ja en meinannut saada sitä millään tajuamaan,että matka jatkuu kävelyn jalkeen juoksuna...o`ou. Lopulta saimme tämän onnaamaan,mutta jäikö pieni painajainen kuskin takaraivoon...Katsotaan kuin menee ens kerralla.Maahanmenot ja seisot siis hyvin-lopulta- ja luoksetulot täysillä.  2kg nouto meni hyvin,vein kapulan ja eteen jäi namikuppi,jota ei kyllä huomannut noutaessaan:(  A-este oli loivana,ja yksin sitä ei saa korotettua joten se tehtiin niin. Ja siinä ei onkhelmia. Hyppy metristä,ensin vein patukan. Meno puhdas,palatessa kosketus. Kapulalla vienti.Meno puhdas,palatessa ihan pieni kosketus. Kapulan heitto,puhdas molempiin suuntiin. JES!!  eteenmeno,seuraaminen sitä hiipimistä vähän edessä...eteenmeno loistavalla vauhdilla leluun. Käskytin siitä maahan. Toinen ilman lelua,taas täysillä eteen ja hyvä maahan.Kolmas vielä leluun vapauttaen. Hyvä treeni,tuota ennakointia pitää nyt seurailla.Ei olla montaa PK kaavioo tehty,mut näin vain kävi.Toivottavasti se oli vain ohimenevää:)