Kisattiin edelleen VOI luokassa,koska turha lähteä sössimään EVL liikkeitä. Virittelyt;käytiin hallissa pikku hetki ottamassa tuntumaa tunnelmaan. Sit pikku lenkille,missä muutama luoksetulo sekä kaukoja. Ruska autoon,ja ennen suoritusta seuraamista pätkissä sekä kapulan pitämistä.

Paikallamakuu: hyvin kontaktissa,muistin PAn suoruuden,hyvin alas ja pysyi rauhassa.Päätä oli käännellyt ja katsellut vähän ympärileen.PA hyvin.

Seuraaminen: ei istunut ensimmäistä pysähdystä,ja muutenkin muuan vino PA. Pientä levottomuutta. Näytti videolla kuitenkin paremmalta kuin miltä tehdessä tuntui. Seuraamista täytyy nyt alkaa poikeasti treenaamaan kunnolla,siitä ollaan vähän lipsuttu.

Liikkeestä istu:tein vähemmän tarkoituksella jalalla kumman tömssyn käskyn yhteyteen;) No,istuihan se,palatessa taas pään kääntöä ja tassun nosto.

Luoksetulo: virittelin muka lelua taakse,ja alku meni sen takia hösseliksi.Eli meni maahan ennen käskyä,mutta siinä ei mitään koska liikkuri ei ollut vielä valmistellut meitä.Jäi sit vinoon,eli tämäkin PA tarkkana! Vähän levoton odotus.Ei hyvä vauhti,seiso kohtuullinen,ei hyvä vauhti,maahan vähemmän hyvä,loppu ok. Luoksetulo siis edelleen alkutekijöissään.

Ruutu: otettiin hallissa alkuviikosta ruutu toiseen kulmaan,ja huomasin jo ennen lähetystä,ettei bongaa ruutua.Mutten tyhmä korjannut asiaa?! Lähti siis vinoon väärään suuntaan. Otin pois ja uudelleen,nyt ruutuun ja hyvin seis ja down. Loppua pitää myös treenata ,koska oikealle tehty kävely ja koira tuli sivulle oikealle puolen ja siitä etukautta voltaten sivulle.Tyyliä;) Ruutua siis samoissa treeneissä eri paikkoihin,jotta alkaa bongata paremmin.

Hyppynouto: venytti,joten rauhoitin vähän.Hiukka oli peppu kohonnut,joten sen kanssa tarkkana!! Hurjalla vauhdilla haki ja palautti,pientä levottomuutta kapulan kans,mut aika jees.

Metalli: tää harmi,kun menin tekeen kylmällä kapulalla.Haki kyllä vauhdilla,mut sit lähellä mua pudotti,otti suuhun ja toi viereen ja pudotti. Ei halunnut kylmää hiekkaista metallia suuhun,joten katsotaan meneekö tämän kanssa nyt vaikeaksi...voi kökkö. Ei enää kylmää metskua!!

Tunnari:otettiin nami mukaan.Laukalla kapuloille,hieno haistelu,ei hokannut namia ja otti oman.Yksi korjaus tuodessa,vähän vinoon sivulle.Ihanaa:) se onnistui!!!

Kaukot:I hyvä-S hyvä-M toinen tassu himpun eteenpäin-S hyvä-I uudella käsimerkillä hypähtää taaksepäin,himpun takatassutkin pompahtaa-M hyvä. Et minulta tästä 9,5p;)

Ihan jees meni,ja taas paljon ajatusta jatkoon.Huomenna katsotaan Marjan ja Päivin kanssa vielä suoritukset suurennuslasilla läpi uudestaan,ja tehdään tiukkaa analyysiä kaikesta ja kaikkien suorituksista.

Unohtuipa lauantailta seuraava... Ruska oli mukana myös EVL paikallaoloissa.Istuminen meni hienosti,kerran liikautti toista tassua,katseli ympärilleen,mutta ei näyttänyt -haluan makoilemaan- oloiselta. Paikkamakuu myös hyvä,viimeisenä rivissä,meni ekan käskyyn maahan,nosto ylös ja sit kuunteli mun käskyn.PA ensimmäisenä käskytys,en ottanut ylös ennekuin muut olivat käskyttäneet.Hyvin pysyi.Liikkurin kiertäminenkin sujui rauhallisesti.