Vesisade on vienyt lumet, pimeää on:( Illan tokoissa liikkeet sekoitetussa järkässä ja kahdessa osassa.

Seuraamiseen lähdettiin paikallakäännöksin,ja kuumakallelle oli vähän vaikeaa olla kääntymättä liikaa mukana.Muutenkin seuruu vähän turhan kiihkeää ja siitä johtuen kaikenlaista pientä. Luoksetuloja taas lyhyeltä matkalta palkan paikkaa vaihdellen,mukana läpijuoksuja. Maahanmenot oli nyt ok, seisomista me edelleen hiomme;) Ohjatussa eka merkki lelulle, sinne meni ykkösvaihteella hiipien. Seuraava merkki ilman lelua,palkka pysäytyksestä ja se oli parempi. Kolmas merkki olikin jo hyvä, ja siitä oikea kapula hienosti ja palautuskin tällä kertaa siisti. Merkille mietittiin jatkoja... Kaukoissa matkaa reilut 10m ja S-I vaihdossa tuli taas se pieni siirtymä,muuten mallikkaasti.

Pihkan välissä ja liikkeet jatkui idarilla.Nyt hienot kulmat,mukaanlähdöt sekä istu, seisossa vähän askelsi ja maahanmenossa vaihtoi lonkka asentoon. Mut paranee! Tunnari hihnassa,käännökset menee jo hyvin, nami kapuloilla mutta ei hoksannut sitä kun oma löytyi nopsaan. Palautus ei niin paha kuin osaa;) Perään vähän kapulan pitoa ja tällä kertaa juustoa nokassa, ja kun toimi hyvin, niin pari askelta likkuen kapulan kanssa ja juustokin pysyi kyydissä. Loppuun vielä ruutu,missä teki merkin vauhdilla=)=) Ja ruutuunkin hienosti suorinta tietä,käskytin aavistuksen liian myöhä seis,eli ihan takarajalle meni. Loppu seuraamiseenkin tuli hyvin:)

Ulkona pelitti ihan eri tavalla kuin hallissa, ei seinät olleet ahdistamassa;) Oikein hyvin pyyhkii!

Sentakin viiletti kentällä, oli ihan raukka nälissään ja päähän ei mahtunut muuta ajatusta kuin JUUSTOA!!!!!! Uuden tempun eli kääden yli hyppäämisen yrittelystä ei tullut siis mitään, kun senta vain halusi sitä JUUSTOA!!!! Kikkailtiin vähän tuttuja juttuja ja lähdettiin kotiin syömään:)