Illalla Tassutörmällä jälleen kunnon porukkatreeni. Paikallaolot ensin,istuminen näyttää nyt hyvältä,paikkamakuussa meni toisen käskyllä alas:( Seuraaminen ei tuntunut nyt niin hyvälle kuin eilen,oli hieman kaasussa.Varsinkin vasemmalle käännökset pomppivia. Idarissa jätöt suht ok,mukaan lähtemiset nyt parempia mutta käännöksissä teki taas tuota pomppua. Luoksetulo pitkästä aikaa arvosanalla hyvä;) Ja ruutu meni hienosti,kikkakolmoset toimii... Tästä homma poikki ja muut koirat välissä.

Odotusajan annoin Ruskan makoilla kehän reunalla,ja vaikka se siellä malttoi ihan iisisti odottaa,niin tämä ei silti sovi sille.Katsellessaan muiden touhuja, pikkuherneeseen kertyi painetta,ja sehän ei ole hyvä kun lähdetään suorittamaan noutoja. Alkoi hernekeitto kiehua... Mutta kaikkea on kokeiltava!

Ohjattu ensimmäisen kerran oikealla matkalla,ja sehän meni loistavasti.Vauhtia oli,ja palauttaessa puri kapula rumasti. Metallissa samoin vauhtia,sitähän ei viitsi purra,mutta vähän taas piipasi. Ja tunnarissa sitten keitto kiehui yli,eli toi oikean nosteltuaan ensin vääriä. Rauhaa,rauhaa,rauhaa,ei kentän reunalle odottelemaan,vaan kauas pois ettei edes kuule kun muut tekee.Eli autoon ja poppikone soimaan:) Kaukoissa teki vaihdot ok,mutta hieman etenemistä->otti vähän häikkää takana olevasta liikkurista.Uusi kuvio lähempää,mikä meni paremmin.

Pikkuhiljaa löydetään ne jutut,millä saadaan pidettyä paketti kasassa.Ruska vain vaatii jatkuvaa tekemistä,sillä riittää virtaa ja tekemisenhalua ja siistiin tekemiseen on enimmät voltit saatava purettua etukäteen.Liikkeiden kanssa ovat palaset alkaneet loksahdella kohdilleen,niiden suhteen voi olla tyytyväinen=)