Illalla käytiin yssikseen vielä tokoilemassa. Senta teki kaikki läpi,paikkamakuuta ei. Seuraamista nyt liinassa,painoi taas tiiviinä.Vasemmalle käännöksiä paljon. Idarissa palkkaa istumiseen ja makuuseen. Luoksetulo kahdesti lisäavuilla,ja viereen otin namilla,kun siinä tapana pompata. Ruutu tehtiin molemmista suunnista,se menee hyvin haukahdusta lukuunottamatta. Ohjatussa oikea,ok.Haetin vielä vasemmankin,siinäpä meinas sit karata merkiltä... Metalli haettiin tasamaalta,en hyppyytä yhtään turhia.Mut metalliakin pitäis ottaa,kokeessa aina vähän hidas ottaminen. Tunnari nameilla,haisteli kauan ja etsi nameja,sit toi oman tosi nätisti kantaen,hyvä! Nyt olen kyllä tunnariin niin tyytyväinen,kun se alkoi toimia! Kaukot läheltä,teki omia vaihtoja alkuun,sit keskittyi.Seiso-maahan vaihtoja enemmänkin.

Sentalla alkaa nyt olla liikkeet taas aika varmalla mallilla.Ongelmia tulee,jos joudun odottamaan sen kanssa vuoroa,pitäisi pitää musta erossa loppuun asti. Jos sen saa "väsytettyä" hyvin ennen koetta,niin on malttiakin. Myös ihmiset ovat Sentalle liian ihanaa,ja mm. seuraamisessa saattaa bongailla ihmisiä kehän reunalta ja alkaa mielistellä heille.Kuten eilen Kokkolassa,seuraaminen meni lähelle "toimiston tyttöjä" niin johan huomasin,kuinka alkoi hymyillä heille:)

Ruskalle otettiin seuraamista,mukavaa kun olen saanut vasemmalle käännöksen opetettua paremmaksi kuin Sentalle.Käännös menee ilman törmäyksiä;) Nyt pitäisi vain taas siirtyä häiriöön treenaamaan. Kapulaa otettiin maasta,sekä siirryttiin edestä sivulle,missä vähän alkoi vielä mätkätä. Eli edelleen jatketaan edestä nostamisia,ja siitä vähän askelia mukaan. Sai sitten hakea heitettyä patukkaa pari kertaa. Loppuun istuminen sen aikaa et vein patukan kentän päähän,ja pääsi tekemään vauhdikkaan eteenmenon loppuun=)