Tuntuipa siltä,että jää laskeutuvien lentokoneiden alle:) Treenattiin Päivin kanssa aika lähellä kenttää,saatiin erikoista häiriötä,kun koneet laskeutuivat...

Senta teki ensin liikkuja läpi.Seuraaminen aika samanlaista kuin eilen,huomautus pompuista. Idarissa eka seuraaminen oli parempaa kuin eilen.Istun tosin meni maahan. Luoksetulo seiso ok,maahan saisi olla nopeempi,mutta enpä "vanhukselta" ala suuria enää vaatia:) Ruutu oli hieno,jäi vähän reunaan,ja siitä käsimerkillä siirtyi keskelle. Ohjatussa nyt merkille hyvät topit,mutta siitä halusi vain jatkaa keskikapulaan....saatiin vasen sit haettua. Metallia tasamaana,se hyvä.Ja kaukoissa haukuttiin tänään,ja mentiin huimasti peruutelleen taaksepäin. Sellainen Senta tänään:)

Ruskalle seuraamista ja niitä täykkäreitä.Nyt kokeilu lelulla käännöksiin,ja se toimi paremmin kuin nami.Saatiin jo niin tiivis täykkäri,että kantapäissä tuntui;) Istumisiin nopeutta eiliseen malliin,mutta nyt itse liikkeessä pysyen.Näytti ihan hyvälle. Luoksetuloissakin hyviä toppeja,maahanmenoihinkin pitää nyt alkaa panostaa enemmän. Ruutu,ekalla meni sivusta sisään,muuten ok.Toinen suoraan,ja molemmissa seisoi käskyn jälkeen,jes. Noudoissa vain pitämisiä ja tuomisia,edestä nostoja ja tuomisia. Niissä paluuta taaksepäin,on tullut heiteltyä ihan liikaa. Ja kaukoissa tuttu sävel "up-sit"    Loppuun ruutu eri nurkkaan,je sinne mentiin aika kivasti. Pari lähetystä myös vauhdista,ja saatiin sitä vauhtia roimasti lisää:)    Taas hyvät opettavaiset treenit=)