KASn hallille EVL vapaavuorolle. Ja saatiin mitä haettiin,eli porukkaa oli mukavasti eli kunnon häiriöt,mukana myös pikkumies Juuso:) Senta kävi aloittamassa,tehtiin seuraamista,idarin asentoja ja luoksetuloa. Ja vähän agiesteitäkin:)

Aloitin sit seuraamisella,tehtiin pitkästi ja hartaasti kontaktia vaatien, ympärillä tapahtuvista ruuduista ja luoksetuloista huolimatta.Ja se meni ihan kivasti kun alkuun päästiin.

Paikallaistuminen 2 min,ei huomauttamista.

Luoksetulot menee metsään edelleen,häiriössä vielä pahemmin.Lähempää kropalla käskyä tehostaen onnistumisia,mutta muuten tekee mitä huvittaa. Tuskaista pohdintaa....

Ruutu ensin vasemmassa kulmassa.Nyt onnistumisia,seisoon palkat,yksi kävely juosten ja siinä pysymiseen palkaten.

Hyppynouto.Alla liikaa hauskaa,kun nouto meni päreiksi.Sit pitämistä ja pelkkää loppua eli hyppyä kapulan kanssa.Nouto vielä kapula seinää vasten,ei hidastanut ottamista ollenkaan.

Tunnarissa häikkä,ehkä hajustin ihan liian vähän.Ei namia.Lähti,haisteli kapuloita ja palasi takaisinpäin,sieltä väliltä löytyikin sit jonkun lihapulla:( Toi kaksi väärää,ja sit meni sen näköiseksi,ettei täällä ole omaa. Tehtiin alusta uudelleen,hajustin vähän kauemmin,ja homma meni hienosti.

Kaukoja läheltä juttuja vahvistellen.

Sit Ruska tauolle,ja loppuun otin vielä toisen treenin.

Istumisia,jotka oli lähinnää kyykkäämistä-->nyt se lelu pois tästä jutusta!!!!

Ruutu oikeassa kulmassa,ja se löytyi!!! Muutama luoksetulo sekä kaukoja ja sit leikittiin:)