Reippaana;) ennen kasia matkaan kohti Activea. Hulluja on muitakin, jokka nousee HARRASTAMAAN lomalla tähän aikaan, mukana menossa myös Päivi,Pipa ja Pauliina.

Ruska sai harjoitella mielenhallintaa odottamalla vuoroaan, kun Hippu esitti omat tokonsa.(ja Päivi balettitaivutuksensa;)  Ruskan liikut aloitettiin sit vauhtiliikkeillä, joista ensin luoksetulo. Lelu taa,ei ihan täyttä matkaa, käsimerkki ja suullinen ja heti vapaa taakse, se oli hyvä.Eikä sitä enempää. Ruutukin oli vauhdikas, merkit ja ruutuun menot onnistuivat hyvin, joten palkka sit ruutuun. Sivulle tulo erikseen leluun, mikä ei hyvä, kun tulee niin kaasussa-->nami parempi,rauhoittuu. Seuraamista, Pipa äänteli englanniksi, ja nyt olin paljon rennompi kuin koskaan, kun on tehty "ulkomaista" seuruuta. Ehkä käskyjen tenttaaminen on jäänyt takaraivoon, ja pystyin keskittyyn koiraankin. Seuraaminen vähän edessä ja aika tiivis, siihen vähän korjailua. Tunnarissa mukana nami,meni kapuloille,haistoi namin ja pienesti sähelsi,mutta oman otti ja palautti hyvin,sivulla vähän pureskeli.  Metallilla otin ensin noston ja tuomisen, se ok. Mutta hypyssä kiihtyi,hyppäsi takas toooosi kaukaa,kolautti ja alkoi piipata:( Argh, uudelleen nosto ja pito-hiljaa. Eipäs oteta hyppyjä taas vähään aikaan!! Ohjattu kokonaisena, ja tuloksena hiipivä merkki:( Menin typerä vielä lähettämään siitä kapulalle!!! Sen haki ihan ok, mutta ei enää kapulapalkkaa tuollaisesta merkistä :( Leikittiin sit merkkiä lelulla, ja saatiin hyvin vauhti mukaan.

Tästä poikki, ja Ruu jälleen odottamaan ja seuraamaan kun muut tekee. Ihan ok malttoi odotella, pienesti piipaili,kun muilla oli kivaa. Mut sit Selman ohjatussa mitta tuli täyteen ja sinkosi ihan täysillä päin aitaa, joka oli odotuspaikan ja treenialueen välissä. Kahjo koira... ja komento takas odottamaan.

Toisella kierroksella idarista asentoja suorapalkalla, sit muutama nakki eteen->katse nakkiin juttu. Vähän paremmin meni kuin viimeksi, eli ajatus on jo ehkä vähän kytenyt, mitä tässä haetaan. Lopetimme kaukoihin, niitä läheltä ja kauempaa. M-S nousuun mietittiin juttua, kun nousee monesti niin pitkäksi eteen, että siitä istumaan on vaikea saada liikkumatta. Eikä se kummoisempi juttu ollut, kun palkkailin nakilla taakse heittäen seisomaan nousuista, alkoi ajatus siirtyä taakse ja etutassut pysyivät kurissa.

Tänään meni taas paremmin kuin viimeksi, pääteltiin, että nää meitin piskit on ihan aamuihmisiä;) seiskalta ylös ja treenaamaan, niin hyvä tulee!