Tänään olimme reippaita tokoilijoita Päivin ja Marjan kaa,takana tehokas parituntinen treenisessio lämpimässä hallissa. Ruskan tekemiset otettiin videolle,joten pääsin nyt itsekin näkemään,mitä pikkukoira touhuaa;) Seuraaminen lähti kohti ruutua,joten siinä alkuun vähän keskittymisvaikeutta,eli niitä merkkejä kehiin! Samoin juoksun käännökset ja pysähdykset vaativat töitä,kuten myös edelleen ne askelet. Liikkeestä istu on ok,siinä ei mitään. Luoksetulossa unohdin alun käskyn ennen valmista,jolloin maahan oli hidas.Lelu jäi taakse. Tänään ois voinut olla himpun verran enemmän vauhtia,mutta topit meni aika hienosti,kuten myös lopun PA. Ruudussa oli matto,ja sinne menikin hyvin,seisoi ja ekalla maahan.Odotti hyvin mun kävelyt ja tuli paremmin kuin aiemmin namikäteen,tätähän ei olla tehty vielä kertaakaan näin valmiina liikkeenä. Sit noutoihin,metallin haki aika siististi,palautuskin ok. Hypyssä peppu alkoi nousta ennen käskyä(estetreeniä siis!!) haki kapulan vauhdilla,mutta pureskeli.Palautus ok. Tähän perään tunnari,missä käännyin sivulla ja se onnistui(eka kerta tämäkin) mutta tunnari noutojen jälkeen meni sit pipariksi,eli aivan liikaa kierroksia ja haki vain kapulan.Toisella toi oman. :( tosi huono,mut nähtiinpä nyt missä mennään.Eli ei matkaa vielä,oman vahvistusta ja kaikea sellaista vielä paljon. Kaukoissa lelu takana,matkaa noin 5m. ja eka sarja meni M-S lukuunottamatta nappiin.Siinä pomppas eteenpäin.Tämäkin vaatii siis vielä paljon toistoja ja varmuutta. Paikkamakuu ja paikkaistut ok,niissä lyhyempi aika ja osin itsekin näkyvillä.

Juups,tauon jälkkeen tehtiin sitten noutotreeniä,kapulaa suuhun ja liikkumista.Kapulan nostoja ja sivulle siirtymisiä.Ja näillä eväillä jatketaan. Seuraamisessa mietittiin palkkaa,tein pätkiä pallolla-->hyvä,muttei kestä montaa pallotoistoa. Kaukoissa muutama lautatreeni,hieman jumitti muualta tulevien äänien takia? Ja loppuun tehtin vielä tunnari,missä sähelsi,joten lopetimme oman etsimiseen ja pitämisharjoituksiin.

Kokonaisuutena aika hyvä suoritus,tunnari ois mennyt nollille,hypyn pureskelusta joku piste pois.Kaukoissa yksi etenevä vaihto.Tästä on hyvä jatkaa:)