...ja kelit kylmenee. Tupokseen tokoilemaan ja temppuilemaan. Sentan kiemurat olivat pyörähdyksiä molempiin suuntiin,pujottelua jaloissa ja sitten otettiin vähän tokoa silleen kivaa pitäen. Senta sai hakea kapulaa ja otettiin luoksetulojakin. Ruisleivän palaset maistuivat yhtä hyvälle kuin nakkipalatkin;)

Ruskan kanssa tehtiin ensin vauhtiliikkeet. Luoksetulo kolmessa osassa,eli lyhyillä matkoilla. Seiso oli nyt hieno,samoin kuin maahanmeno.Molemmissa ajatus että nyt pysähtyy,ja vähän kroppaa mukaan.Loppuosakin ok. Ruudun merkki kärsi vähän,kun oli niin menossa jo ruutuun, eli merkillä kääntyy voimakkaasti kohti ruutua.Tätä voisi parantaa,ennekuin menee tosi surkeeksi! Ruutuun mentiin suoraan ja innolla,seis hyvä,samoin maahan. Mukaanotossa tuli väärälle puolelle,eli näitäkin enemmän. Ohjatussa Päivi vei merkin ja lelun valmiiksi, sit kapuloiden vienti koemaisesti, eikä vieläkään merkin kautta. Nyt merkki oli kyllä hieno, ei ajatustakaan kapuloille,jes! Palkkaus ja jättö merkille,ja oikean kapulan haku hyvä,mutta kapulan pitämistä purematta,auts, siihen on tultava nyt loppu. Tunnarissa käännyttiin koiraan päin ympäri,se tarvitsee paljon treeniä ja samoin kapuloille päin kääntyminen,missä alkaa jo näkyä merkkiä tulevasta....venyy...venyy... eli tässä kunnon käännökset ja ei mitään hiimailuja kapuloille. Haisteli nyt hienosti,mutta se sama pirun puruote:(  Sit Pihka kehään,ja Ruu tauolle.

Toisessa osiossa idari,missä mukaan otot kun olin kävellyt jo koiran ohi.Istusta meinasi karata mukaan. Jättävät meni hyvin,samoin kulmista suoriuduimme kunnialla. Tätä idioottiliikettä saakin pilkkoa ja hioa,ennekuin se toimii kunnolla. Seuraaminen käskytettynä,se oli pääasiassa hyvää. Juoksun täykkäreitä lisää,ja peruutus paremmaksi.Se on ihan ok,mutta ei sellainen mitä haluaisin. Kaukoissa I-S-M vaihto meni hienosti. Sit S ja veti takajalat komeasti alleen.... Kaketkin siis tarvitsevat jatkuvan treeninsä;)

Mari treenasi näppärän BC kelpiensä tähän väliin,ja otimme loppuun vielä paikkamakuun.Siinäkin alun kontakti hukassa,kun alkaa tuijottelemaan muita,niin ei tahdo millään pysyä kontaktissa...Tätäkin pitää siis muistaa taas parantaa.  Olipas meillä taas kivat treenit=) jatketaan huomenna!