...ja millähän sen purkaisi. Pelkkä tokoilu ei näytä vievän kaikkea energiaa tuosta öttiäisestä. Tämän päivän treenit takapihalla. Ruska istuskeli sillä aikaa kun Senta touhuili. Tai tänään neiti ei malttanut todellakaan istua,vaan nousi seisoon,meni maahan yms kivaa....Muutaman huomautuksen jälkeen päsin palkkaamaan oikeaan asentoon;) Seuraamista tehtiin paljon,siinä se virtaisuus näkyy pahiten. Idarissa tuntui jo hyvältä,ja tuntuu myös,että ollaan edistytty kulmien ja mukaanottojen kanssa. Luoksetulot nakeilla. Ruutu molemmin puolin,ja jälleen muistutus itselle missä kohtaa pitää käskytellä seis.

Ohjatussa treenaismme merkkiä,mikä on alkanut mennä tässä heikoksi. Tänään pitkästä aikaa jumitus tuijottamaan kapuloita!! Monta toistoa merkkiä leluun,sit tyhjä väliin ja palkka seisomiseen,ja taas lelua. Välissä yksi kerta pääsy kapulan hakuun ja loppuun vielä merkkiä lelulla. Sit vielä sarja kaukoja,ja sitä tuttua S-I vaihtoa toistellen.

Kylmä,kylmä,kylmä...aamuisin mittari on jo ollut komeasti pakkasen puolella,ja eipä oikein kivoilta näytä nämä syyskuun kelit:(