VOIvottelut olisivat sit takana:)

Ja voidaan aloittaa erikoisVOIvottelu;)  Tämänhän piti olla vähän niinkuin treeni,josta haetaan taas mietintää jatkoon. Miettimistäkin saatiin,mutta saatiinpas se ykköstuloskin!!!!  Aamu alkoi pikkutreenillä, sit lenkille,ja vielä pieni treeni. Sit kuskin vatta meni rullalle,mut lopulta päästiin lähteen koepaikalle...

OKKn halli on paineilmahalli,jossa käy pöhinä ilmeisesti lämmityslaitteesta. Ruska ei ole hallissa monesti käynyt, ja en ole siellä kisannut kummallakaan koiralla,juuri paikan vaikeuden takia. Mut tänään oli vaan päätetty lähtee kokeileen;) Ruskaa jännitti, sen oli vaikea keskittyä, huomasin sen heti. Ja se näkyi kokonaisuudessa, ja minuakin jännitti kuinka suoriudutaan,kun koirakin jännittää... Karmea yhdistelmä!

PAIKALLAMAKUU 8,5   aloitusasento oli vino,joten jäi vinoon makaan(oma moka,tästä on mulle sanottu NIIN monesti!) meni hienosti maahan.Oli ollut vähän rauhattoman näköinen,istuun ok.

SEURAAMINEN 7,5  Jännitys näkyi seuruuussa eniten,häntä alhaalla ja siihen päälle sain moitetta omasta asennostani! Seuraaminen oli kaikkinensa nättiä,en muista et ois ollut mitään isompia virheitä. Ilmaputkea päin mentäessä tajusin,kuinka Ruskaa jännitti se putki joka pöhisi ja heilui.

ISTUMINEN 9,5   ei apuja,hyvä seuruu ja istu,palatessa nosti tassua ja katsoi taakse.

RUUTU 7   Bongasi ruudun hienosti,lähti hyvin täysillä,mutta vähän nenä maassa ruutuun(etsi mattoa) Seis ja Down nopsaan,kun tajusin etsinnän. Rauhaton makuu,pää pyöri. Sivulle kutsuttaessa tuli oikealla puolen ja silleen(katsoo peiliin:liian vähän treeniä!!)

HYPPYNOUTO 9   odotti hyvin käskyn,nopea nouto,vähän pyöritteli,hyvin sivulle.

METALLI 8,5  Odotus ok, vauhtia oli ja kapulalla vähän leikkiä,palautus PA vino.

TUNNARI 8,5  pieni rauhoitus alkuun,silittelyä jne. Istui hyvin kun käännyin, lähti aika nätillä vauhdilla,haisteli hienosti ja toi oman. Pyöritti kapulaa ja vino PA.

KAUKOT 8,5  I-S-M meni hienosti, S ok-I meni maate-->toinen käsky,M ok.Liikkui ihan vähän ja lisäkäsky.

KOKONAISVAIKUTUS 8,5   koiran jännitämisestä lähti pisteitä.

Pisteet 269 ja ykköstulos!!  Tyytyväinen kaikkinensa,ei nollia ja pää pysyi siltä osin kasassa myös noudoissa! Harmittamaan jäi tuo jännitys momentti, mutta korjaillaan sitä kesän aikana,kun päästään taas treenaamaan erilaisia paikkoja.Kotipihassa kun ei tarvi jäskätä;) Ihana,kun VOi on nyt suoritettu, tosin meillä on maksettu koe ens vkl Kannukseen,joten Voi olla et käydään sielläkin vielä Voivottelemassa. Katellaan;) Mut nyt voi EVL treenit alkaa,ollaan innoissaan siitä!!

Ja loppuun kaikkein tärkein osio: KIITOS taas kerran treenikamuille, eli Päiville,Marjalle ja Pipalle!!!