Käytiin Helin kanssa OPKYn kentällä tottistelemassa sekä esineruudussa. Tottiksissa Sentalle ensin kaukoja "lautojen välissä",ihan toimiva homma sinänsä... Ainakin noin herkkis koira ei halunnut liikkua lautojen päälle. Tunnaria tehtiin myös useita toistoja,kun kantoi aina vaan niitä kapuloita haistelematta sen kummemmin.Tähän touhuun ei tullut loppua millään,joten päätin vähän murahtaa Sentalle,ettei tämä ole oikein. Hieman siinä luimisteltuaan alkoi tehdä töitä,haki monta kertaa sen oikean todella siististi.Katsotaan kuin tämä tarina jatkuu? Loppuun tehtiin sit kivaa ja sai paljon hyvää palkkaa=)

Ruskalle koemaista treeniä,eli meni paikkamakuuseen kun Riki nouti kapulaa sun muuta.Alkoi syödä ruohoa,ja menin lopulta kieltämään.Sit alkoi maahan-nousi seisoon kierre....sain kuiten loppuun makuuta hyvin jonkin aikaa. Sit Riki paikalle ja Ruskalle kaaviota.Seuraamiset ja jättävät meni aika kivasti,mutta kun tultiin noutoihin,niin veti kiepit kaakkoon. Kiersi mennessä sekä esteen että Aan ja kapulan palautus oli hillitöntä meininkiä. Loppuun eteenmeno ensin lelulle sit ilman,molemmat ok.

Esineruudussa meillä oli neljä esinettä,kolme takana ja yksi keskellä.Alku meni kivasti,mutta pikkuhiljaa täälläkin tuli eteen pyörähtelyt sun muut.Esineet kyllä noutaa hienosti,kun malttaa lähteä...

Pohdittiin taas tätä touhua,ja tultiin siihen tulokseen,että nyt Ruska jääkin muutamaksi päiväksi pakkolomalle.Lenkkiä,leikkiä ja lepoa.Seuraavat hakutreenit maanantaina,katsotaan silloin,millainen vaikutus tauolla on ollut ja mietitään jatkoja.