Marjan ja Päivin kanssa tehtiin liikut puoliksi sekalaisessa järkässä ja loppuun paikallaolot. Kyllä ei ole tauko tehnyt terää meijän neitin tokotteluihin, sen verran paljon näyttää olevan taas työmaata... Idarissa lähti huonosti mukaan, ja seisoi istun. Idaria kierretään siis jatkossakin ahkeraan. Ohjatussa merkille meno menee vain huonommaksi-jostain kumman syystä- eli hiimailee merkin taa ja jää tuijottaan jotain kapulaa:( Käskytä siinä sitten johonkin suuntaan. Otettiin sit ohjatun merkki uusiksi, vähän paremmalla tuloksella, ja onnistunut suoritus loppuun asti. Kaukoissa tekee sitä pientä etenemistä, eli nekään eivät mene vieläkään satavarmasti. Luoksetulossa eka stoppi lähempää,se aika ok, mut maahan meni hittaasti. Tauon ajaksi autoon.

Toisessa osiossa ruutu, se tänään hyvä. Tunnarissa käännös vähän huono, mutta itse kapulan etsiminen hyvä. Metallin kävin viemässä, ja siinä edelleen ääntä mukana. Viimeisenä seuraamista lyhyt pätkä ,mihin selvästi oli vaikea keskittyä  noutoliikkeen jälkeen.

Loppuun paikallaolot, ne hyvät! Ja ihan loppujen lopuksi vielä ohjatun merkki pari kertaa leluun,näillä parantaa suoritusta, eli ei pidä tehdä nyt ohjattua liikkeenä, vaan pelkkää merkille menoa -vauhdilla!!!

Eipäs ole suuret odotukset kokeista tälläisten treenien jälkeen. PiirM tuli meille ihan väärään aikaan(ja paikkaan;) Mut näillä eväillä mennään ,ja katsellaan mihin ne riittää. Pidetään ainakin kivaa=)