Treeniä on tehty satunnaisesti,viikonlopun tokoleirin jälkeen sain taas vähän intoa treenata, ja kun kotitreeneissä alkoi jo näkyä tulosta,lähdettiin kokeeseen:)

Tuomarina Olavi Pajala,harjoitustuomari arvostelijana Päivi Lamminen. Päivä oli jo aamusta tosi helteinen, ja itsellä teki heikkoa olla paahteessa(niska jumissa ja päätä särkee) Ruskan kanssa aamulla liikut läpi ruutuun saakka. Ja tuloksena 1-tulos, siijoitus1/3 pisteillä 267,5.

ISTUMINEN hiekkakenttä on meidän istumisen probleema, eli oli siirtänyt tassujaan, ja näin oli vään kääntynyt vinoon. Nyt nkotipihan istumiset hiekalla.

MAKUU 10 ei mitään, tosin palatessa näin kuinka huitaisi tassulla jonku kärpäsen kuonoltaan pois;)

SEURAAMINEN 9 siinä taisi tulla itselle pari käännöstä,mitkä tein liian sukkelaan, ja epäsiistin näköisesti. Tuntui hyvältä:)

IDARI 9,5 JEEEE!!!!eli meidän ongelmaliike on parantunut huimasti tällä viikolla,kiitos Hannan ohjeiden:) Yhdessä kulmassa taisin käänää päätä liian aikasin,ja Ruu vähän ennakoi sitä.

LUOKSETULO 6:( oma moka.Jäi hyvin,tuli hyvää vauhtia,seiso käsky ihan liian lujaa,ja meni pienen harkinnan jälkeen maahan. Maahanmeno vähän pitkäksi,loppu ok.

RUUTU 9 merkille ois voinut olla vähän enemmän vauhtia,hienosti ruutuun ja maahan.Sivulle vähän rynnien.

OHJATTU 8,5 samoin merkille ois voinut mennä nopemmin,hyvin kapulalle,vähän pyörittelyä ja puremista.

METALLI 7 haki taas tosi vauhdilla,palautuksessa piipas:(  Tää ei kiva, kun kotona on jo saatu vähän iisimpi meno kapulaan...sai kai ohjatusta hyvät kiksit jatkaa röyhkeilyään.

TUNNARI 8 nätti,mut vähän puras kapulaa:(

KAUKOT 9 napakat, vikassa S-I-M vaihdossa vähän eteni.

et silleen.Oma moka tietty harmittaa,mutta jatketaan treenejä positiivisin mielin kohti seuraavaa koitosta=D