Pikkupakkasessa kaasuteltiin taas treenaamaan. Homma alkoi seuraamisella,missä ei kummempaa häikkää. Hieman oli kaasua,mutta siitä päästään. Luoksetuloja muutama,edelleen palkkaa/matkaa vaihdellen. Kaukoissa kokeilin pitkästä aikaa pitkää matkaa,ja ihme pomppailua teki tänään.Vaikka siirryin lähemmäskin,niin maltti puuttuui kyllä tekemisestä kokonaan... Ohjatusta otin pelkkää merkkiä leluilla takana/lelut tuli multa.

Pikku tauon jälkeen loput liikut.Idari tänään humattavasti parempi,istussa kääntyi vähän mukaan,seuraaminen ja kulmat nyt ok. Tunnarissa taas koko homma meni häneksi, alun kääntymiset ei onnistuneet kerralla ja tuli säätämistä ja siitä sitten kapuloilla ihmeellistä säätämistä,merkkasi oman, mutta jatkoi haistelua...mikä-mikä-mikä...kunnes oma löytyi taas ja toi sen ihan nätisti. Ruudun merkiltä palkka minulta,uudelleen ja hyvä merkki ja ruutu.Loppuosakin meni kunnialla,eli vasen puoli löytyi vaikka kävelin lähelle seinää. Metallilla jatkoimme eilisestä, nostoja ja siitä mukaan liikkeeseen, sekä lopun liikkeen hidastamista/pysähtymistä. Ok meni nämäkin:)

Jälleen tauko jonka jälkeen tunnari uusiksi,ja sehän menikin hyvin. Tunnari karkaa helposti käsistä,kun tulee näitä tunarittomia jaksoja. Loppuun vielä paikallaistu,siinä ei mitään.Makuussa Pauliina käskytteli ylimääräisiä maahan sekä loppuun istu käskyjä,mutta hienosti Ruu odotti oikeaa käskyä.  Tänäänkään ei mitään loistavaa toimintaa, mutta toivotaan että parempaan päin mennään!!! Senta on huilinut, mutta ens viikolla luvassa aamutreenejä,ja Sentakin pääsee temppuilemaan.