Lopultakin kipinä taas iski,ja sain itseni raahattua pihalle.Vettä tulee ja on kylmä,hanskat sai pitää kädessä! Tällä viikolla on leivinuunikin lämmennyt jo kahdesti,huh mikä heinäkuu...

Ruskan tokottelut aloitettiin seuraamisella.Paikka on taukojen jälkeen aina edessä,ja sitä aloimme korjailla. Tehtiin paljon lyhyttä askellusta,käännöksiä,askelia. Suurin into pois,niin alkaa näyttää kivalle. Idaririnkiä kierrettiin,yksin on pakko katsoa taakseen,että ei tekisi liikkumista. Luoksetulotreeni on edelleen sitä seisomisjuttua.Läheltä pysäytyksiä, olen päättänyt siirtyä käskyyn,katsotaan milloin siirrytään taas käsimerkkiin;)  Ruudussa monta merkkiä palkalla,pari lähetystä siitä vasemmalle ruutuun,mitkä onnasivat tänään hienosti.Tosin ruutu oli lyhyemmällä matkalla.  Kapulaa nosteltiin suuhun mun käden alta "nätisti". Kokeillaan vielä josko saataisiin se kapulan hakeminen nätimmäksi. Samaa juttua metallilla. Samoin kapulasta luopumista rauhallisemmaksi toimenpiteeksi lähinnä minun osalta. Loppuun kaukoja,matka pidetään lyhyenä,kunnes tähän saadaan varmuus että toimii kympillä.  Sitten pitikin lähteä "naapuriin" hevosen varsaa katsomaan:)

Illalla jälleen pihalle. Jatkettiin seuraamisen treeniä.Normaali vauhdilla lyhyitä pätkiä,juosten ja hitaalla vähän pidempää. Idarissa ollaan vissiin saatu liikejärjestys kaaliin,nimittän ennakoi ekan seisomisen tosi törkeesti;)  Saadaan siis ottaa pelkkää ringin kiertoakin jo mukaan! Ohjatussa otin riskin,kun ei ollut apujoukkoja paikalla. Kapula merkin taakse normaali matkalle.Merkin taakse lelu näyttäen sitä. Juhuu,riemulla juoksi kohti kapulaa,mutta uskoipa tyttö kun kiljaisin ei! Sen jälkeen merkille menot ok=) Ja niitä juhlittiin! Lisää pökköä pesään...lelu oikealle,ja sen noutaminen merkin kautta.Alun epäröinnin jälkeen nekin sujuivat kivasti. Ja tämäkin treeni päättyi kaukoihin,lelu takana palkkana.S-I on parantunut paljon,mutta vielä on parannettavaa.

Illan treeneihin pääsi mukaan myös Senta,joka innosta puhisten teki hommia. Seuraaminen oli iloista häsellystä,paljon on työmaata,jos vielä kokeisiin tähtäämme;) Luoksetulo taas on Sentan bravuuri(aina välillä) kunpa saisin sen topin Ruskalle! Idarissa tarjoilee kaikenlaista asentoa,ja pääasia onkin se nami. Kaukot ovat aika eestaas tyyliä,ja sitä säestetään haukkumalla rytmikkäästi;) Loppuun riekuttiin lelussa,ja pujoteltiin jalkojen välistä.Se on kivaa kun siitä saa aina herkkuja=)  Sentalle mietitään kesäkampausta.Turkki on aivan valtava,ja tälläisella kostealla kuumalla ilmalla riski ihoongelmiin on aina olemassa. Takapää varsinkin on ihan lampaanvillaa. Katsotaan vedelläänkö se vain coat kingillä läpi,vain otetaanko kone käyttöön.Olen nähnyt pari koiraa(aussi ja BC) joilta karvat oli vedetty koneella,ja eivät ne hassumman näköisiä olleet:)