Tänään aloitettiin uusilla jutuilla.

Ja Ruska ensimmäiseksi istumaan.Tein ruudun,ja sopivasti postiautokin kävi,joten käväisin laatikolla(piilossa) ja hienosti neiti istua tökötti.Pientä tassun siirtoa havaitsin,mutta puututaan siihen myöhemmin. Tärkeintä oli,että istui tärkeän näköisenä,ilman maahanvalumisen halua;)                                                

Idarista otettiin liikkeet kahden toistoina,ja kiersin tänään rinkiä päälle.Merkkejä ei vielä käytössä.Asennot hyvät,mutta pientä pään kääntelyä tekee,kun tulen taakse.Paikalla pysyi kuitenkin hyvin. Idarista löytyy tosi paljon pikku juttuja ja vaiheita,joita saa hioa.

Ruutuun oikealle,ja pari ensimmäistä oli haahuilua.Sit vasta kuski muisti sen maton.Ja homma alkoi pelittään.Lähetyspaikka edelleen sama.

Perään ohjattua oikealle,molemmin puolin pallot,ja tosi hiensoti tänäänkin odotti käskyn ja lähti haluttuun suuntaan.

Seuraamisessa tehtiin muutamaa askelta,jolla saadaan sitä valppautta ja tarkkuutta hyvin hiottua.Vauhdin muutoksia,hitaassa etsin passelia vauhtia,jottei tee istumista.

Istumiset,kas kummaa,tarjosi ensin seisomista.Pienet avut ja istu löytyi.

Luoksetulossa pallo edessä ja takana,ja haettiin sitä vauhtia.Muutama toppi sekä käsimerkillä että suullisella avustaen.

Voi ruutua pari kertaa,ne ok,palkka seisomiseen.

Hyppynouto suorilta,ei pitämistä,ja se meni hienosti. Perään tunnari,jossa kapuloita kahteen riviin,oma niin ettei sattuisi heti kohdalle. TODELLA hienoa haistelua,jota kesti kauan,kun ei sattunut heti sille omalle.Ja palautus pyöräytystä vaille hieno!! Tunnariin alamme (ehkä) lopultakin saada sitä varmuutta:)

Kaukot 10m meni hienosti.Ja perään eka vaihdot takapalkalle 15metristä,tässä eka vähän asennon sekoilua,mutta saatiin nekin menemään oikein;)

Loppuun ruudun loppuosaa,missä oikea puoli löytyi nyt joka kerta!  Tänään tuli pitkä treeni,huomenna otetaan rennommin,ja keskitytään vain Voi juttuihin.