Tänään oli suunnitelma lähteä aamusella hallille,mutta kun nukkuu pitkään,niin ei ehdi minnekkään:( Huomenna uusi yritys.

Senta aloitti tokoilut tekemällä seuraamista,idaria,luoksetulon,VOI ruudun, ohjatun sekä tunnarin. Ja tänään Senta esitti välähdyksiä siitä koirasta,joka osaa tehdä hienostikin töitä.Kaikki meni hyvin,ei "nollaliikkeitä" ja häseltämistäkin oli normaalia vähemmän. Tunnarinkin teki kympillä,mitä on viimeksi taittu treenata viime vuonna=) Koekalenterissa ei ole Sentalle vieläkään kisoja luvassa,taitaa olla,että ne jäävät suosiolla syksyyn.

Ruska aloitti luoksetuloilla,joitka meni kivasti(lue:reagoi käsimerkkiin,ei hiipimistä) Maahanmenoissa joka kerta kaksi käskyä,sivulle ok. Muutama toisto lihapullilla.

Ruutuun matto,ja en vain ymmärrä mistä se sen tietää! Nyt suorat ruutuunmenot,hienot topit,joista pallo.Olen ihmeissäni.Mutta jatketaan jonkin aikaa matto-ei matto vaihteluja.

Hyppynouto,ekalla vähän vauhdikas(milloinpa ei olisi) ei siisti.Toinen meni edelleen vauhdilla,mutta oli huomattavasti siistimpi versio.

Tunnari ympyrään,ei namia.Nosti oman 2 kertaa,pudotti ja haisteli muita,sit oma ja toi. Toinen jossa nami,nyt hyvä työskentely,namin jälkeen oma ja hyvä palautus. Eli vieläkin tämä on sen verran epävarma,että kovasti tarvitan toistoja,jotta saadaan pomminvarmaksi;)

Kaukoissa jumppaa laudalla,sit ilman lautaa. Laudalla hyviä vaihtoja,ilman tekee sitä omaa pomppuaan edelleen,eli kovaa työtä tämänkin eteen! Sohvakakeja on tullut tehtyä aika vähän,eli niitä vois tehdä taas.(ei oo ehtinyt venyyn sohvalla...)

Uudelleen luoksetuloa,nyt paljon huonompaa vauhtia ja toppia.Läpijuoksut,ja kerran vielä,mikä suht hyvä. Ehkä pitää uskoa,ettei tätä kantsi hinkata.

Loppuun ruutu,matto oli poistettu,ja nyt sinne mentiin taas vanhaan hyvään malliin! Jes!