Tänään tuli kisakirje,ja ollaan jälleen ainoa oira EVLssä ens lauantain kokeessa.Tietää jälleen sitä,että tehdään liikkeet putkeen.Otettiin sitten tämä huomioon aamupäivän treenissä,eli annoin ennen "kehään menoa" vähän herkkuja syötäväksi,ja seuraava palkka tuli vasta kun kaikki oli tehty. Välillä palkkasin vain suullisesti ja käsiä taputellen,oli iloinen näistäkin.Yleensä laitan kokeessa makaamaan liikkeiden välillä,mietin että josko lauantaina en tekisi sitä vaan antaisin vähän hihhuloida,kehuisin jne. Katsotaan miten loppuviikon treenit menee tällä tyylillä.

Ja kun iltavuoroviikko on,niin se tarkoittaa,et treenaan yksin:( Ensin istuminen,kun vein merkit kehään. Sit makaamaan,kävin mutkan ja sanoin käskyä,eikä saanut nousta,se menikin hyvin.Seuraaminen,tänään taas painoi->loppuviikoksi liinaan.Muuten Sentaksi ok,kun teen itse rauhassa.Idari neliössä,kaikki liikkeet ok,kulmissa vähän huonot käännökset. Luoksetulo meni hyvin,vauhti ei päätä huimannut,mut topit ok. Ruutu,merkki ok,samoin ruutuun,jäi vähän reunaan mutten alkanut korjaileen.Ohjatussa oikea,meni merkistä ohi,joten käskin uudelleen merkille,kapulan haku ok. Tunnari ympyrään,ei nameja. Rauhoitin,tein oman käännöksen ja sit lähetys,taas haisteli suu auki,mut oman otti ja toi. Kaukot:seiso-istu-maa hyvin,sit takana ajoi mopo ja Senta meni lukkoon.On alkanut reagoida näihin pörinöihin tosi voimakkaasti:( Kävin vierellä,ja loput lähempää.Vilkuili taakse,teki jotenkin,mutten sit vaatinut,kun meni lukkoon moposta. Harmi,mut minkäs teet,kun pelkää täälläisia ääniä.

Ruskalle seuraamista liinassa,rauhallista meoa.Otettiin paljon askelia,tässä oman kropan suunta tärkeä,eli menee vinoon,jos kroppa vinottaa. Jättävät meni tosi hyvin. Sit kapulaa,otettiin ensin läheltä ja pidettiin,ne ok. Sit kapula n.15cm päähän,ja olipa se vaikea ottaa kun ei saanut syöksyä.Todella hitaasti siirsi kuonoa lähemmäs ja lähemmäs ja mietti.... Kerran ampaisi kiinni,siitä kielto. Mutta voidaan siirtyä jo vähän eteenpäin tässä,kun pitäminen on jo hyvä. Loppuun eteenmeno,todella hyvä,lelu palkkana.