Kiitoradalta siirryttiin ampumaradan läheisyyteen hakuilemaan. Tuuli suoraan oikealta. Ruskalle "testi" kuinka homma toimii irtorullien,motivaatiotreenien yms. jälkeen. 4 ukkoa ja yksi tyhjä pisto. Ruska näki keskilinjan päästä,kun ukot lähti metsään(toinen palasi takaisin)

1MM. Vasemmalle.Otti hajua oikealta,mutta lähetys vasempaan.Lähti tosi hyvin,ei ottanut rullaa suuhun. Rullan palautus ok.Näytölle liinassa roikkuen loppuun asti ja siellä hallintaan.Sain käskeä kolmesti,ennenkuin tuli viereen;) Sit vasta palkka ukolta. Keskilinjalle paluu koira lähellä,eli vähän käskyttelyä.

2MM. Oikealla putkessa. Lähti hyvin,nappasi rullan ilmeisesti heti kun sai varman hajun.Huusin ei,ja pudotti rullan. Sit ukolle ja rullan palautus ok. Näytölle ok,hallintaan nyt hyvin ekalla.Ja palkka. Keskilinjalle mentiin taas koira lähellä.

Nyt siirryttäessä keskilinjaa alkoi liimautua lahkeeseen,ja näykkäisi kerran.Selvästi MMllä ja siirtymillä käskytys alkoi haitata.

3MM. Lähetys,pyörähdys.Lähetys heti uudelleen ja lähti. Ei rullan nostoa ennen löytöä,palautus ok.Näytölle taas liinassa,mutta palkka heti. Palattiin keskilinjalle,ja "humputtelin" Ruskan kanssa,jotta pysyy lähellä,muttei ota liian vakavasti;)

4 tyhjä. Lähti hyvin,ja teki ison hyvän piston.jes!

5MM. Yritin yliheittoa,ei lähtenyt(treeninaihe) joten uusi lähetys ja lähti hyvin. Rullan kans ok,ja näytölle vapaana,palkka heti. Ja ukolla oli uusi pikkukana,joka kelpasi=)

Oikein hyvä treeni(minullekin)Näin että se mitä on tehty,on ollut hyvä juttu!!  Jatketaan irtorullilla,kiintorullaa mukana pitäen. Samoin jatketaan motivaation nostoa samaa linjaa kuin on tehty. Tuota hallinta juttua pitää miettiä,kuinka saadaan homma toimimaan,ettei mene liian "tottelevaiseksi", vai tuleeko juttu vain motivaation kautta.