....mennään jo loppupuolella,ja mitäs on tullut tehtyä?

MAANANTAINA pidimme vähän lepopäivää, ja Ruskalla vain tottista.Netta ja Olli olivat mulla kaverina ja saivat olla hlöryhmänä. Seuraaminen hyvä, jättävät hyvä,luoksetulo hyvä ja hlöryhmä hyvä. Sit kapulajutut.... Tasamaa hyvä, mutta entäs esteet!!! Kaatoi metrisen menomatkalla ihan kuin tarkoituksella, sen verran siisti kaato oli. Ja sitten teki kiertämisiä metrillä ja A-esteellä???? Hoihoi, tehtiin sitten muuan toisto, eihän niitä saa kiertää;) Eteenmeno hyvä, ja maahan sukkelaan.

TIISTAINA metsään Valkeisjärvelle. Anne teki Ruskalle jäljen, itse kaksi janaa. Ne jäivät sinne vanhenemaan,ja otimme esineruudun. Ruska nosti ensimmäisen esineen eka pistolla keskeltä puolivälistä aluetta, lähti se suussa etsimään lisää. Huusin luovutukseen:) Mikä lie into nyt kaahata se eka suussa? Toinenkin esine nousi sikanopsaan, ja kun sen toi heti mulla,niin sai superpalkat ja jätimme esineet siihen:)  Muut treenasivat vielä hakuja, ja sitten me läksimme jälille.

Eka jana meni hienosti, ihan kympillä:) Toisellakova tuuli teki tepposet, ja Ruska lähti vinoon hajun perään, sekin ihan jees, eli jälki löytyi. Sit Annen jäljelle,jolla oli oletettavasti aika tuuoreita marjastajan jälkiä seassa.(auto oli tullut parkkiin siihen lähelle)

Tuuli lähetyksessä takaa, ja Ruu menikin yli, palasi sit takaisin ja lähti takajälelle. Korjausta, ja päästiin matkaan. Kulmat meni nyt hyvin, mutta yhdessä kohtaa tuli metsätie eteen, ja siinä oli ehkä joku kävellyt,jolloin tuli hukka. Löydettiin kuiten takas jäljelle,ja loppu meni hyvin. Yksi keppi jäi ilmeissesti sinne hukan kohdille. Että näin, ihan kivasti se menee ja janoihin voi nyt ollaa tyytyväinen, sen verran hyvin Ruska tekee toitä ja etenee mukavasti.

KESKIVIIKKONA ajelin Tassutörmälle tottiksiin Marikan kans. Ja jälleen sama homma, kaikki muu ok, mutta hypyllä palatessa kierto. A-esteellä kierto mennen tullen. Treenasin sitten esteitä niin kauan että alkoi uskoa ettei kiertämällä tule kuin sanomista. Ihmettelen vain tuota A-esteen kiertoakin,kun se on aina ollut niin kiva? Onko kapulasta tullut niin sikakiva, että se pitää saada tänne,heti ja nyt! Kaellaan;)