...vai tuleeko? No, ainakin metallista saisi hyvän ,kun hiljenis;)

Tänään treenattiin Pipan ja Päivin kera,treeni parissa osassa. Aloitus siis metskulla,missä ei sinänsä muuta vikaa,kuin palautuksessa tuleva hälytysääni. Off nappia etsittiin porukalla,ja kokeiltiin taas eri variaatioita. Jos se sen nostaa,niin ei ääntä, mutta jos se sen noutaa,niin johan laulaa. Testiryhmämme kanssa päästiin vauhtiin, ja lopulta juoksin Ruskan kanssa metallia kantaen,välillä hyppyä hypäten,ilman ääntä. Sit vauhtinouto mukaan,mistä jatkoimme yhdessä matkaa,ilman ääntä. Vaikutti ihan positiiviselta vaihtoehdolta, jatketaan tätä ja katsotaan mihin päädytään.

Kun koira oli saatu nousemaan, oli hyvä jatkaa idarilla;) Asennot oli nyt tod. huonot, ja kääntymistäkin tuli mukaan, ihan surkee esitys. Lisäksi asiaa ei helpottanut taustalla agia tehnyt koira... Mutta ei juututtu siihen,eiköhän nämä taas huomenna pelitä! Kaukoissa tilanne ei yhtään sen parempi, agiliito kiinnosti kovasti, mutta sinnillä saatiin ajatus pysymään asiassa ja hyviä vaihtoja tehtyä. Tämän satsin loppuun luoksetulon toppeja,niitäkin vaihtelevalla menestyksellä.

Tauon jälkeen seuraamista,ei pitkästi,koska meni hyvin:) Ruudussa merkille hitaasti,ruutuun hyvin,mutta loppuseuraamiseen monta toistoa oikealle puolelle. Lopulta kunnon avulla vasen puoli löytyi...! Ohjatussa surkea merkki,eli jäi ihan väärinpäin merkille, vilkaisi pienesti taakseen,että etkö meinaa antaa käskyä ja käytinkin sen hyväkseni ja sain hyvin ohjattua oikealle. Mutta merkit jatkavat nyt tehotreeniään.

Hyvä treeni,tuli paljon korjaamisen aihetta!!!  jos menee liian hyvin, miksi jaksaa treenaillakaan;) Nyt ollaan kyllä aika montussa näiden liikkujen kanssa, että pitää jo lopulta herätä taas tekemään kunnolla hommia! Eli ne kotona tehdyt pikkutreenit mukaan kehiin ja pikkasen ahkerampaa asennetta!!!