Näin on reilu viikko vierähtänyt,kovasti on treenattu,mutta tuolla reissun päällä ei blogeja kirjoitellakaan;) Eli PK SM:n aikaan treenaismme vieraidemme kanssa sekä hakua että tokoja,samoissa merkeissä meni rotuyhdistyksen leirikin,lisänä esineruutuharjoitukset.

Ruskan hakuiluissa on tehty todella paljon haamuja,mielikuvia,pakenevia,suorapalkkaa yms. hubaa ja minun lähettämistäni on tarkkailtu. On saatu hyviä lähtöjä enemmän kuin volttaamisia,eli oikealla suunnalla ollaan. Ainoan ongelman taitaa muodostaa se kiintorulla,jonka säätöjä ei taida saada mitenkään Ruskan todella  matalaan juoksuun sopivaksi,vaan tassu menee yhtenään rullan läpi:( 

Esineruudussa Ruska esitti hyvää ja nopeaa toimintaa,siellä ei nyt volttaamista nähty.Esineet nousivat pikapikaa ja riemulla.

Senta treenasi tokoja,tunnari tuottaa vaikeuksia,eli nostelee vääriä ja tuo omaa.Tämä toistui myös Kemijärven kokeessa,ja vei meiltä jälleen sen ykköstuloksen. Kokeessa jouduimme ensikertalaisen liikkurin käsiin,ja odottelemisia tuli nyt treenattua sekä ennen kehää,että myös siellä kehässä tooooodella pitkiä aikoja:(  Saatiin ainakin siihen hyvä treeni,Senta haukahteli vähän,joten pidin sen liikkeessä ja seurauttelin aina odotellessa. Ja kunnon vesisateessa suoritettu koe meni kaikkinensa yllättävän hyvin,siihen olin tyytyväinen.