Jotain positiivista tästä piti jo alkaa etsiä...menomatkalla on hyvä miettiä tulevat treenit valmiiksi-ja palatessa voi sit pähkäillä kuin meni:) Kuten Marja sanoi,voishan sitä tietty aloittaa surffauksen,mut ku aallot on jossain Afrikassa...

Tänään treenasimme tunnin Marjan kanssa kaksin,joten aikaa oli tehdä ja vaikka mitä. Me kävimme kaikki liikkeet läpi,osa ilman palkkaa,osa palkalla. Seuraamisessa pitempi kaavio,mikä meni kokonaisuutena aikas hyvin,vähemmän hyvin ne tietyt jutut,jotka jo ovatkin treenattavien listalla.Juoksun seisokkeja teinkin sit,ja aloimme löytää yhteisen askelen siihen,kuten myös juoksun täyskäännökseen.

Liikkeestä istu oli nopea,ruokakuppi rules!

Luoksetulossa seisoon pieni ennakointi,maahan hyvä,loppu aavistus takana.Tein läpijuoksuja,sekä seison läpijuoksu,ja maahanmenoja,saatiin vauhtia.

Ruutuun mentiin tänään suoraan,ja siellä hieno seis.Tästä sai pallon. Ja pääsi tauolle odottamaan toista kierrosta.

Metallin vein itse tänään seinän viereen,ja sen saattoi hakea sielät tosi maltilla!!!(ihmeitä tapahtuu) Toinenkin kerta (eikö uskonut silmiään hän?) ja se samanlainen:) Puisella sit oli jo vauhtia niin,että onnistui jälleen rikkomaan huulensa:(  Pitänee hankkin Aku Ankka laastaria treenikoriin. Puista sit nosteltiin ja tuotiin,vähän nousi kierrokset,oliko syynä Iso-D,joka antoi mielipiteitään kentän reunalla;) Tunnarissa namit edessä,ja ne mentiin syömään hyvin! Taitava koira! Sit kapuloille,haisteli eestaas ja taastaas,löysi vielä namin,ja sit otti oman ja toi. Näin parempi,jatketaan tätä.

Ja kaukot,otin tänään rohkeasti matkaa 7 askelta,ja nähtiin pientä kauneusvirhettä (2cm) lukuunottamatta superkaket! Koirasta näkee,että alkaa olla näiden kanssa varmempi,ja kuskikin alkaa uskoa,että näistä tulee hyvät. Mut ei nyt aleta intoileen,nää on nin herkkä liike.

Loppuun paikallaoloja,istussa jätin lököasentoon,ja valui sit alas. Maata jaksoi,kyllä näin pitkän treenin jälkeen;)  Nyt muutama päivä ulkotreenejä,ja sunnuntaina taas hallia.