12.-14.3.2010 Tallinna

menomatkalla Hki-Tallinna. Otettiin hytti kahden tunnin matkalle, parempi ratkaisu kaikin puolin kuin häkkipaikka koiralle.Saimme köllötellä koko sakki tuon välin.

St Olav Hotell sijaitsi vanhan kaupungin laidalla,siisti hotelli,mutta äänieristystä ei lainkaan. Eka yö menikin about parin tunnin unilla klo 04-06, ensin kuunneltiin naapurin diskoa, sit saapuivat tielle lumenpuhdistajat.

perjantai ilta käveltiin pari tuntia vanhaa kaupunkia, käytiin syömässä Peppersack ravintolassa, ihanaa kun ruoka maistui noroviruksen jälkeen:)

Illalla ajelimme vielä taksilla leveästi Tako hallille treenaamaan. Järjestäjät olivat todella ystävällisiä, ja saimme kutsun tulla tutustumaan koepaikkaan edellisenä iltana! Jälkiviisaana harmittaa,kun siellä treenatiin vielä agilityä,kun menimme paikalle. Ruska keräsi mukavat kierrokset,vinkui ja haukahteli päästäkseen riemuun mukaan. Otimme muutamia tokoliikkeitä kentän reunalla, ja avitimme sitten agiesteiden purkamisessa. Aamulla huonosti nukutun yön jälkeen voisin sanoa olleeni aika pihalla,kun koepaikalle taas taksilla kurvasimme...ja Ruska oli yli-innokkaana menossa halliin pitämään hauskaa;) Ei siis hyvä yhdistelmä!

Kohtunik Kaisa Poutanen, Soome

Grupis istumine 2min   8 Oli teputellut tassujaan

Grupis lamamine 4 min häiritud olukorras 9  vähän levoton jätön jälkeen

Liikuminen korval ilma rihmata  8 tuomari ei tykännyt,kun pitää päätä tiiviisti mun "edessä"?

Seismine,istumine ja lamamine liikumise pealt 5  meni istun makuulle? ja sit kai tajusi virheen ja lähti mukaani.Kumma virhe,joten mietin kovasti?

Juurtulemine koos seismine ja lamamise peatustega 10 jippijei!!! Meidän luoksetulo onnistui KYMPILLÄ!

Saatmine märki,ruutu ja juurdetulemine 0  merkille lähetettäessä itsellä vähän häikkää, merkki kuiten ok,mut ruutuun meni milttei perille ja sit vain kaarsi takaisin. Pysäytin ja lähetin takas,meni ruutuun ja loppu ok.

Eseme toomine eri suundadest 0 merkille sikahiipiminen,siitä lähti vsempaan ja yhtäkkiä kohti keskimmäistä.Seis ja vasen,haki ok,palautuksessa pudotti kapulan eikä nostanut. Ois kuulemma pitänyt nostaa se ripeästi ylös,niin ois saatu pisteitä?

Metalleseme toomine koos huppega ule tokke  7  vinkui ja pudotti metallin,nosti itse.

Eseme äratundemine ja toomine 7 pureskelusta pisteet pois,mut onneksi tunnari muuten onnistui nyt vaikeuksien jälkeen...

Kaugjuhtimine 9 hienot kaukot,en tiedä mistä lähti piste?

Kokku 199p ja III järk! 

Kylläpä näkyi kuinka on tehty liikkeitä palasina pienessä hallissa:( Tämä nyt oli lähtiessä tiedossa,ettei homma ole kovin varmaa,mutta kiva kokemus saatiin. Koe olo-suhteet olivat erinomaiset, meille vaikeaa oli ettei ollut autoa/häkkiä mukana,jonne olisi Ruskan saanut odottamaan vuoroaan ja pois näkemästä muiden liikkeitä. Olin 2 koirakko,ja näin halusin kuitenkin nähdä miten liikkeet menee läpi. Meille liikkuroitiin englanniksi,liikkeissä ei siis eroja, mutta joissain liikkeiden lopuissa odotin liikurin käskyä perusasentoihin tms. Mukana myös 1 BC, beauceron sekä weimarinseisoja joka teki upean näköisesti hommia:) Suuri kiitos Anne Tammiksalu kaikesta avustasi!!! Tulaan toistekkin:)

Lauantai oli upea keväinen aurinkoinen päivä,joten palasimme heti takaisin kaupungille. Muutama tunti siinä tulikin kierreltyä paikkoja, Ruska oli mukana tai sitten kun kiersimme kauppoja,Ruu odoteli hotellihuoneessa lepäämässä. Ruskan kanssa on ihana reissata,kun siihen voi luottaa ja jättää sen vapaana huoneisiin/hytteihin odottamaan,ei hauku eikä tee tuhoja:) Perjantaina kun kävelimme satamasta hottelliin, tajusimme, että koirapyyhe jäi kotiin... Eipä arvattu että pohjoisen puhtailta lumilta joudumme keväisiin kurakeleihin,ja koira oli aika rapainen joka kävelyreissun jälkeen....

vanhan kaupungin muureilla

tästä mallia ensi kesän ikkunalautojen kukkapurkkeihin;)

suihkun jälkeen sai söpöstellä sängyllä:)

terassikelit,ja terassit olikin täynnä!!!

mummot möivät innolla villatakkejaan.....

lauantain ruokapaikkamme Old Hansan tunnelmia.Tallinnasta löytyy upeita ruokapaikkoja,joissa on mahtava tunnelma!

hotellihuoneesta löytyi kaunista kuvaus rekvisiittaa;)

kotimatkalla.Meri oli aika jäässä,ja laiva kolisi ja keinui aika pelottavastikin välillä.

Mukava viikonloppu, kivoja kokemuksia vaikkei tulosta tullutkaan:) Mutta onpahan syy suunnitella reissua uudelleen Viron suuntaan!  Kunhan tästä kelit paranee,niin pääsee kunnolla taas treenaamaankin!