Tokotteluja Päivin kans. Ruskalle otin seuraamista todella paljon,rauhoittumista ja paikkaa.Käännökset menee hienosti,kun teen ne itse rauhassa ja istumiset on ok. Seuraamista ja kontaktia vain pitäisi tehdä paljon enemmän. Noutoa,muuan kapulan otto edestä,sitten hihnassa kapula suuhun ja siirryin eteen,ja otettiin siitä sivulle siirtymisiä. Etenee hyvin tässä,mutta auta armias,jos kapulaa heittää ja pääsee perään...Siihen on vielä pitkä matka.Loppuun eteenmeno hauskaksi lopuksi.

Sentalle luoksetulo,ruutu,ohjattu,tunnari ja kaket. L-tulossa vähän heikot topit,eli namit taas kehiin.Ruutu hyvä,paitsi et haukahti lähtiessään.No,saa haukahtaa,en ala siihen enää puuttumaan.Ohjattu kans ok,saisi kyllä kiertää paremmin kapulalle,joten sitäkin voisi taas treenata.Palautuksessa ei malta odottaa rauhassa,eli pitäis aina muistaa vaatia se istu ja pitkä tovi. Tunnari,ensin vain oman ruohossa piilossa.Sit ihan ormaali tunnari,mikä meni hyvin. Lopuksi vielä nami tunnari,sekin ok. Kaukot maalitolpan takan,seilasi mutta muuten malttoi odottaa käskyjä.  Tänäänkin meni ihan kivasti,koira oli kyllä taas ihan innoissaan. Huomenna vielä pidempi lenkki ennen treenejä;)

Päiville kiitos ihanasta paketista!!!! Hyvä että tiellä pysyin,kun taulua ihailin kotiin ajellessani... Kuva nähtävänä kotisivuilla.