...kai tähän vois sit laulaa luikauttaa näin;) Eli vaikka tehtiin hyviäkin osioita,niin lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen,eihän täältä kolmosia lähdetty hakemaan!  Päivä oli pitkä, kehän piti alkaa klo 11, mutta pitkästi yli 12 mentiin ennekuin alettiin. Ja me oltiin paikalla jo ysiltä, kaiken mahdollisen varalta... Onnistuin pitää jännityksen poissa siihen asti,kun tuli kehään meno. Paikallaolot meni aika heikolla hapella, mutta sitten aloin taas hengittää. Kehä oli aika pienen näyttelyhallin nurkassa, kehänauha matalalla,ja siellä kehässä kävi jos ketä aina välillä...koiraa seisottamassa,juoksuttamassa kehää,lapsia,pallokin sinne jostain pyöri....eli vähän jänskätti mitä tästä tulee.Lattia oli liukasta vaneria,joka oli osin peitetty matoilla. Ja yleisöä kaikki reunat täynnä,ja tasainen puheensorina välillä kuulutuksia, täytti paikan.

PAIKKAISTUMINEN 9 teputtelua

PAIKKAMAKUU 10

SEURAAMINEN 9 tästä ei voi olla kuin sikaylpee:) Liikkuri aikoi käskyttää meidät enkuksi, mutta loppujen lopuksi käytti ruotsia jonka äänsi ihan norjaksi,ja hallissa olevan melun takia en edes tahtonut kuulla mitä hän sanoi. Välillä tuomarikin käskytti sekaan englanniksi. Kaavio mentiin vähän sinnepäin, sain siis anteeksi joitain vääriä liikkujani, mutta seuraaminen koiralla oli siitä huolimatta hanskassa!

IDARI 8,5 kaikki jätöt ok,seuraaminen oli ok. En tiedä mistä lähti pisteitä,yhden mukaanlhdön ennakoi ihan aavistuksen.

LUOKSETULO 5 tämä on näemmä paha paikka Ruskalle. Jättö kehänauhan reunalle,jossa takana yleisöä. Kaksi käskyä seisoon,sama makuuseen:( Tosi huono,ois kai pitänyt huutaa paljon isommalla äänellä?

RUUTU 9 tääki sikahyvä,eli hyvin merkille,ja keskelle ruutua seisoon ja käskyllä maahan. Lähtikö piste reippaasta sivulle tulosta?

OHJATTU 5 tässä taisi olla omaa vikaa. Puolta ei arvottu,kaikki haki oikean. Kysyin sit vieressäni seisoneelta tuomarilta,että oikea? Ja siinä vaihdoimme sanoja, kun liikkuri meni kapuloiden kanssa "yleisön eteen",ja kun sanoin valmis,Ruska ei havainnut liikkuria,joka vei kapuloita suorassa linjassa,ei siis kuten kotona yleensä tehdään,että liikkuri lähtee jostain meidän sivulta tai merkiltä viemään kapulat. Mekrkille meni hyvin, mutta kun lähetin oikealle,pyörähti vähän ihmeissään ja lähti sitten kohti ruutua,joka jäi oikealle. Sain kuin sainkin ohjattua sit kapulalle.

METALLI 5 metalli oli ihmeellinen,terävälaippainen kapula. Heitto ei onnistunut,kapula pomppasi esteen eteen. Ruska hyppäsi estettä kolistaen ja astui kapulan päälle(tuomari kysyi,loukkasiko itseään,kun näki tapahtuneen,minä en nähnyt mitä tapahtui) Otti kapulan ja tuli sivulle,vinkaisi ja pudotti kapulan. Nostin sen sitten itse siitä maasta. Katsottiin että Ruu liikkuu ok,eikä loukannut tassuaan,ja jatkettiin.

TUNNARI 0 PRKL....säntäsi kapuloille,käytti oman suussa,pudotti,käytti väärän suussa,ja sit oma ja palautus. Taisin epäonnisen metallin jälkeen antaa liikaa vapauksia,ja innostui liikaa:(

KAUKOT 8 yksi lisäkäsky istumiseen,taas olisi saanut kyttää ääntään vielä isommin.

Ja pisteitä vaivaiset 217,5, kolmostulos ja silleen. Tuomarina miellyttävä Marianne Mowe.

POSITIIVISTA: kykenin nollaamaan olotilani, ja seuraaminen oli hienoa. Muutama ok liike,joista hyvä mieli. Luoksetuloa pitää treenata noin,että yleisiö takana ja samoin ohjatussa katsetta liikkuriin? Metallissa huono heitto taisi viedä pisteet,ja tunnarista syy täysin Ruskan,ku ei vain voinut tehdä rauhassa töitä.Treeniä mietitään siis tähänkin. Se on niin pienistä asioista kiinni,ei mahda mitään... Mutta jatketaan treenejä,katsellaan kalenteriin seuraavat tavoitteet ja koitetaan toteuttaa ne...hyvien treenien jälkeen:)

KIITOS kaverit treeneistä,ja kovasta tsempistä! Koitetaan huomenna olla vaan nättinä,ja saada CACIB näytelmistä...

Nyt juhlistamaan 17 vuoden yhteiseloa kepon kanssa kunnon ruoalla ja juomalla herkulliseen EGON raflaan=D