Viime yö vapaata töistä,joten aamulla reippaana. Tehtiin "luontoretki" pellolla heikoilla jäillä rämpien,ja sit kotipihatokoja. Sentalle vähän seuraamsta ja luoksetulo,sit Ruu kehään.

Luoksetulot kaksi kertaa palkaten heti pallolla.Matkaa n.15m ja tulos tyydytti.

Ruutu,ekalla taas haihatteli missä huvitti,jäi sit seisoskeleen ruudun etureunaan.Kävin kertomassa ruudun keskipaikan,ja loput kolme ruutua voi sit tehdä oikein...Kaikista pallopalkka.

Liikkeestä istumisia muutama peräkkäin,ekoilla kyykkäystä,mut sit istui,kun tästä ei lentänytkään palloa.Palkkana nami vasta palatessa.

Pari luoksetuloa taas heti palkalla.

Noutoa aloitettiin kapulan pitämisellä ja siitä tuomisella.Yksi hyppunouto,se ok. Pitämiset on jääneet,ja niitä on tehtävä nyt päivittäin!!

Tunnarissa sama juttu,kapulan pitämistä,tuomista ja loppuun vielä juostiin yhdessä kapulaa kantaen.Kielellä tekee kummaa pyörittämistä,en tiedä saanko sitä pois,mutta puremiseen ainakin voin puuttua. Tunnarissa tänään tosi paljon puhtaita sikinsokin,kaksi kertaa ja molemmat meni hyvin:)

Kaukoja läheltä.Paljon vain jumppaa niiltä osin,mitkä tarvitsevat hiomista.Takapalkalla nyt kääntymistä sivusuunnassa,joten jätetään se vähäksi aikaa,ettei siitä tule tapaa. Toistoja....toistoja...toistoja...