Viikonlopun tunnelmia:) Perjantaina nokka kohti Torniota, shoppailukeikka Haaparannassa ja yöpyminen Tornion leirialueella. Aamulla suunnattiin KV näytelmiin, missä tuomaroi mies Kroatiasta. Mieltä lämmitti paljon, kun Teijan Totti oli jälleen ROP,Pirkon Muska VSP saaden SERTin ja CACIBin, Marin Turo sai EHlla TVA tittelin ja Skidillekin ERI;) Zicille EH kauniilla turkilla varustettuna ja ketäs kaikkia muita siellä tulikaan onnellisiksi,kiva aamu! Ruska siis ERI1 PN2 VACA.Pienessä kesämekossaan ei paljon enempää olisi voinut odottaakaan.

Torniosta suunnattiin vähän ylemmäs,eli YliTornioon,missä suunnitelmissa pienisuuri vaellusseikkailu. Seikkailua oli siinä,kun etsimme reittien alkamispaikkaa toista tuntia:( Ja alkuperäinen suunnitelma pistettiin sit jäihin,kierrettiin kiva 2,5tunnin näköalareitti "jossain"...Laittelen kuvia,kun taas ehdin... Sää suosi retkeämme,mutta epävakaisen kelin ja kadonneitten? reittien  takia päätettiin ajaa samalle illalla kotiin takaisin. Saunomaan=)

Kotona tuli ihan haikea mieli,kun purin kamoja. Ruskan näyttelyreppu jää nyt kaapin kätköihin odottamaan ensi kesää ja uusia reissuja. Tämän vuoden näyttelyt päätettiin tänään ERInomaiseen Paras Narttu kakkoseen. Syksyllä vielä tokoillaan vähän,ja jos kaikki menee hyvin,niin ehkä myös hakuillaan ennen syyskuulle odotettua juoksua ja suunniteltua astutusta =0) Näihin tunnelmiin......