Tämän päivän treeneissä laitettiin uusia juttuja vähän palasiksi. Treeni oli sään ja liukkaan vuoksi vähän rajallinen,suunnitellut tunnarit ja kaket jäivät tekemättä,mutta saatiin tehtyä montaa hyvää juttua!

Aloitettiin ihan merkillä,sitä on joskus maailmassa Ruskalle tehty,lisäksi on kierrätetty puita pihassa.Ja mukavasti tämä näytti olevan jossain takaraivossa,eli oikein mainioita merkkejä. Merkin ja ruudun yhdistäminen tehdään myöhemmin.

Idarissa muisteltiin ensin asentoja,mitä käskyt toppi,istu ja down tarkoittavat.Eniten hukassa yllättäen maahanmeno. Sitten otimme jättöjä asentoon,lelu eteen ja kuskin kiertoa ympäri.Lelun kanssa tassut pysyivät aika hyvin paikoillaan,mutta tämäkin vaatii paljon töitä.

Ruutua alkuun ihan suoraan voi ruutuna.Ja kun siellä topit eivät mennet kuuleviin korviin,niin muisteltiin mitä seis käsky tarkoittaa,tätä lelulla lähempää.Kun korvat taas löytyivät,niin merkiltä ruutuun lähtöjä molemmin puolin,matka merkiltä ruutuun norm. lyhyempi,jotta palkkaus onnistui varmasti.Nämä hyvät!

Loppuun SE luoksetulon toppi.Yllättäen suullinen käsky toimikin näppärästi,palkkana lelu minulta.Tosin matkaa oli lyhyemmästi kuin pitäsi,mutta lähdetään rakentamaan tätäkin uudelleen aika alkutekijöistä. Meni kyllä niin mukavasti,että taisi vähän aurinko pilkahtaa meidän luoksetuloon tänään:)

Oli kivat  treenit,paljon pallopalkkaa. Ja Sentakin pääsi käymään hömppäämässä omia juttujaan,ja oli niiiin onnellinen siitä,etä:)