...treenit jatkuu, ja asenteella:)

OKKn hallissa tokokokeessa, ja saatiin mitä haettiin, eli mattohallikoe ja ekstrana vielä sikahyvä miespuolinen liikkuri, jolla oli iso kantava ääni!!! Tuomarina Heli Kelhälä, uunituore tuomari, jolle oltiin sit eka EVL koirakko tuomariuralla:) Heli tuomaroi mukavalla tyylillä, ja varmasti mennään toistekki hänen kokeisiinsa=D Ykköstulosta ei saatu, mut sille ei nyt niin väliä, kun sain ajatuksia mitä pitää taas alkaa treenata. Ajatushan on ollut vähän jäädä taukoileen, mutta jos hommat on tällä mallilla, niin nou kan duu!

ISTUMINEN parempi kun jäi tassut eteen,mut oli silti teputtanut kerran. EHKÄ alan kokeilla jotain tähänkin?

MAKAAMINEN alun PA huono, mistä makuulle vinoon.Tästä on mulle sanottu sen 100 kertaa, enkä taaskaan muistanut. Oli vähän parantanut asentoa,mitä ei yleensä kyllä tee.No, aina voi selitellä....

SEURAAMINEN 10 pistettä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se on hyvää, kun sitä tekee joka päivä, ja tänään kympillä, mistä olen tosi tyytyväinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jotain on siis treenattukin!

IDARI tässä seuraaminen huonoa, asennoissa levottomuutta, ja kaikkea mahdollista, eli paljon työtä.

LUOKSETULO kokeiltiin nyt käsimerkkiä, mikä oli -no joo- jonkinlainen, kun ei ollut hillitön vauhtikaan.Maahan hyvä,loppu paras. Tätä työstetään ikuisesti.

RUUTU hyvä merkki,hyvä varma ruutu,seisomien ja maahan. Mutta ennakoi liikkurin käskyyn??!!Oujee.Ruutuun olen ollut tyytyväinen muutenkin.

OHJATTU (NOLLA) on ollut tiedossa keskelle hakeutumista, mutta nytpä se kostautui, kun en tehnyt asian eteen parempia treenejä. HäHää....ja mitäs treenataan seuraavaksi?

METALLIa ei olla tehty viime kokeen jälkeen ollenkaan, kun ei sitä kylmällä tuolla ulkona haluu tehä. Mutta jatkossa treenataan hyppyä ja odottamista jne...puisella kapulalla,jotta tämä saadaan kuosiin. APUVA, Janne pakkas tänään just hypyn autotalliin talveksi....pitänee nostaa takas ulos;)

TUNNARI tähänkin rauhaa sinne kapuloille,oma tuli pureskellen. Eli siihen pitämiseenkin jotain taas.

KAUKOT muuten hyvät, mut seisomasta makuulle menossa on tehnyt pomppua jo kauan.Ja taas teki. Miksi minä en ole tehnyt tätä kuntoon?????

Juups. Ei tarkempia selityksiä, mitä kokeessa sattui ja tapahtui,vaan mitä treenataan. Ärsyttää, kun tulee tehtyä sinnepäin. Koitetaan nyt jatkaa asenteella, tsekataan loppuvuoden ja alkuvuoden kokeet,jotta pysyy vire yllä. Ja jatkossa käytetään kaikki hyväksi, ja vaaditaan liikkurointia siellä treeneissä:) Isoääninen mies saisi paikan porukassa;) Vai pitääkö tuo kepo pistää jatkokoulutukseen,jotta on sitten ihan oma...jotainhan se jo osaa tehdäkin:)