Hauskaa Uutta Vuotta treeniblogimme lukijoille:)

Uuden vuoden viikolla olemme olleet ahkerina, varasin lämpimästä hallista neljä treenivuoroa. Ja tulevaisuuskin näyttää hyvältä, lämmintä hallia luvassa pari kertaa viikossa ja kerta viikkoon maneesille. Eli treeniaikaa ois, kun sen osaisi oikein sitten käyttää!

Jouluviikkohan meni pakkasia pidellessä, ja se tiesi myös Ruskalle ylimääräistä energiaa,jota on tässä purettu.

SEURAAMINEN alkaa tasoittua taas, hieman puskee eteen ja on tiivis, mutta uskon tämän tasaantuvan ajan kanssa taas hyväksi Ruskan seuraamiseksi.

IDARIa tällä viikolla vain vähän, siinä edistäminen on pahin ongelma, samoin kuin minun seuraaminen katseella jolloin tassut saattavat liikahtaa.

LUOKSETULOa tehdään yhä lelu takana, hallissa lähti heti vauhti pois? joten koitetaan saada sitä lisää, ja niitä seisomisia aina vaan paremmaksi. Myös perusasentoon tuloja on tehty, yllättäin se oli mennyt kaikissa liikkeissä vajaaksi.

RUUTUa ei mahduta hallissa kokonaisena tekemään. Ruudun keskikohtaa pitää varmistaa,muuten se lienee ok.

OHJATTU tästä on hinkattu merkkiä leluilla, kapulat takana. Suuntia otetaan erikseen, ja sitä kapulan pitämistä nätisti.

METALLI reagoi liikkurin käskyihin säpsymällä,ja liikkeessä on se sama hillitön vauhti. Kapulan palautuksen hiljaisuus.

TUNNARI tässäkin ylimääräistä vauhtia,kapuloilla haistellaan suulla ja tulee kosketuksia vääriin. Paljon tunnaria,että saadan tasoittumaan.

KAUKOT  I-S ja S-I tehotreeniä paljon, jotta ei pomppais.

PAIKALLAOLOISTA istumisen teputtelua on treenattu pois noutokapulalla.

Tästä jatketaan, kaikki on vähän levällään,mut jospa ne taas siitä....