Tänään treenasin ihan yssikseen. Hauskaa,rentoa,nopeaa treeniä jossa leikittiin paljon. Seuraamista vain lyhyesti.Kapulan haku esteen edestä,kapula jätettiin,ei heitetty.Pientä pyörittelyä,ei paha. Luoksetulo kerran,toppi oli HIENO,ja siitä sai lelun heti.Loppuosa erikseen. LS teputteli,joten otettiin sitä vielä lelu takana ja edessä, ja minä kiertelin. Kaukot,palkka kahdesti eka istumisesta,sit koko sarja.Hyvä! Hyppy oli liian korkea,tajusin sen vasta kun ropsautti estettä. Uudelleen matalammalla ja se ok.  Hyvät hauskat treenit,katsotaan malttaako illalla pysyä pois pihalta koiran kans... Huomenna vielä vimpat porukkatreenit,sit lähdetään reissuun!

Sentakin pääsi kentälle,onhan sen kanssa otettu muutamina päivinä aina jotain pientä ja välillä suurempaakin. Tänään jo huomasi,että alkaa se liika into olla poissa ja malttaa tehdäkin jotain oikeesti.Senta sai olla BH kurssikaverina Antin Osmo bortsulle.Istui ja makasi paikallaolot ja sitten tehtiin BH kaaviota Osmon paikallaolo häiriöksi.Osmosta tulee vielä hieno PK koira!! Tsemppiä treeneihin!

Illalla otettiin vielä pihalla luoksetulo,joka mainio!Palkka pysähtymisestä. Kaukot,joissa pari kertaa palkka ekasta istumisesta,sit sarja läpi.Ja lopuksi hyppy. Hyvä mieli=)