Juhuu, hengissä selvittiin, vaikka ei se siltä sunnuntaina keskeytyksen jälkeen tuntunut.

Aamulla koe alkoi paikallaoloilla, joista ensimmäisenä eka kehässä makuu.Se meni ihan hienosti. Siirryimme toiseen kehään,missä istumiset, ja sekin hyvä,vähän oli tassujaan siirtänyt. Aamulla ei porukkaa vielä ollut paljon, joten tämä meni hyvin rauhalllisissa merkeissä läpi.

Siirryimme näytelmäkehän laidalle,olimme tokoissa koira nro 28, joten ehdimme hyvin hoidella mallin hommat tähän väliin. Kehä olikin nopeasti ohi, ja alkoi puuduttuva odotus tokokehän reunalla. Ruokatauon jälkeen homma jatkui, ja pian olikin meidän vuoro. Ja todellakin siihen aikaa iltapäivästä kehän reunanauhojen takana oli tupaten täynnä ihmistä...

Jännitti,pirusti,vaikka kuinka yritin. Ensin kerroin ohjatun kapulakoon, ja arvottiin suunta. Siirtyminen kehään,tässä jo huomasin,että nyt ei kaikki ok. Liikkeet aloitettiin seuraamisella. Lähdin menemään kuin puupökkelö, ja pian Ruska alkoi protestoida käytöstäni jättäymällä taa. Ja kun tajusin missä mennään, katastrofin ainekset olivat valmiina;) Seuraamisesta tuli siis jotain ihan kamalaa, en vain saanut itseäni rennoksi. Ruudusta merkki ok, lähetys ruutuun,lähti ihan ok, mutta sitten löi jarrut pohjaan. Ei lähtenyt kohti ihmismassaa. Päätin että tämä loppui tähän, jälkeenpäin ajateltuna tajusin,kuinka olin aivan muuta kuin oma itseni. Enkä halunnut jatkaa,koska se ei tuntunut reilulta koiraa kohtaan:(

Kun kehä oli ohi kaikilta, menimme kehään treenaamaan. Itse ihan rentona:) Ja tehtiin hyvää seuraamista, kaavion pätkää sieltä ihmisten läheltä,käännökset ihmisten edessä jne. Eikä mitään heikkoa. Otin muutaman merkin palkalla, nekin rennosti rallatellen. Samaa kävi minulle sanomassa eräs Ruotsalainen kisaaja, että sehän meni kivasti. Niin... oikeessa kehässä oli aivan liian jännää.

Kauas piti lähteä tämä kokemus hakemaan. Mutta paljon se antoi ajateltavaa, ei ole helppoa mennä sellaisen ihmismassan eteen tekemään. Ja kun eniten jännäsin seuraamiskaaviota ja sen käskytystä englanniksi,niin siihenhän se sitten kaatuikin(kuten olin ennakkoon aavistellutkin;). Vaikka katsoin muiden kaaviot läpi ja kertasin niitä mielessäni, niin silti.

Kokemusta rikkaampana jatketaan treenejä, ja toivottavsti seuraaviin suurempiin koitoksiin on vähän helpompi mennä,kun on jo päässyt pikkuvarpaansa siellä kehässä käyttämään;) Ei me tästä lannistuta, vaikka sunnuntaina ei se kyynelkään kaukana ollut kehän jälkeen. Tällä viikolla ei tulossa kuitenkaan treenejä eikä päivityksiä. Nyt puretaan Tukholman reissun matkalaukku,pestään pyykit ja perjantaina pakataan taas, ja suunnataan kohti uusia seikkailuja=)