Ammi ja Julia,te malttamattomat plokkaajat,olkaa hyvä;)  Punoitus on laskenut, ja selvittiin ilman nahanluontia. Elämä on vain liian kiireistä nykyään...

Ja mitä siitä lauantaista enää muistetaankaan...

Aamu oli kummallinen,sillä sain puurot alas ihan tökkimättä! Jännitys iski todellakin vasta kisapaikalla,ja se iski kunnolla. Oltiin Ruun kans toisessa ryhmässä,joten ei siinä ihmeitä ehditty asioita mietiskellä. VOI kehä oli EVLn ja ALOn keskellä,toinen kehä oli aika vaikea,ainakin meille.

Paikallamakuussa pidettiin kontakti hyvin alussa,otin varmasti suoraan ja alas ekalla.Ja ylös samaan tahtiin,siitä 10points.

Seuraaminen oli aika lyhyt kaavio,ja se lähti aivan mainiosti menemään.Sitten käännyimme "paluumatkalle" ja Ruska bongasi viereisessä kehässä tehtävän ruutua,ja sinä katkesi blondilta järjen juoksu. Tuli perusasennoissa aika pahaa mokaa;) 8 pistettä kertyi,tuomari kehui seuraamista erittäin kauniiksi mutta perusasennoissa häikkää.juu.

Hyppynouto 7, eihän siinä noudossa mitään muuta,kuin että neiti veti kiepit korkealle ja puri TOSI pahasti kapulaa.

Metallinouto  8,5 siinä olisi voinut ottaa hieman nätimmin kapulan.Mut kun on ainainen kiire;)

Tässä ekan kehän liikut.Kyllä patitti noi noudot, ja se seuraaminenkin. Toiseen kehään meno ei tuntunut itestä mitenkään hyvälle,jännitys senkun kasvoi. Ja mitä siitä voi seurata?

Aloitimme L-istumisella,se meni nätisti ilman apuja ja siitä 9. Piste varmaan siitä,kun katsoi perääni kun menin taakse.

Luoksetulossa ei mitään tarkoitusta pysähtyä seisomaan,tuli ja lujaa,maahan kohtuudella ja siitä 5,5p.

Ruutu.Voi kökkö sentään. Videolta katsottuna koira menee ruutuun,aika kulmaan,en sano mitään vaan odotan sen hakevan keskelle(tyhmä),ei tee sitä vaan menee ulos,ja tulee sit mun luo. Käskytin uudelleen,menee ruutuun,ihme kiljaisu seis ja down peräkkäin,menee maahan ja nousee heti ylös ja tulee pois.Meni siis ihan treenipalloiluksi koko homma. Jos ja jos, mut jos oisin ekalla käskyttänyt,ois ehkä voinut onnata.Jos...kai.... Nolla pläjähti.

Tunnari samaan suuntaan kuin ruutu. Meni vauhdilla ja otti vauhdilla,enpä tiennyt mikä sieltä tulee. Oma tuli,mutta puri taas pirusti.6 pojoo siitä eestä.

Kaukot 5. Yksi lisäkäsky ja oli edennyt vajaan mittansa.Tuomari penäsi miksi käsken koiraa peruuttamaan????? No, meidän käskysana  S-I on peruuta,ei tarkoita että mennä taakse peruutellen,vaan että istuu seisosta istumaan takajalat paikallaan. Mut ei se mennyt jakeluun,sain vain ohjeita kuinka koiran liikkuminen mitataan nykyään,ei se mennyt mullakaan oikeen jakeluun.Tasoissa ollaan;)

Kokonaisvaikutukset ekassa 9 ja tokassa 7,siis kasi.

Ja mitäs sitten? Pikkukoiralla on vielä paljon opittavaa siitä,kuinka voi malttaa tehdä juttuja,vaikka vieressä joku tekisikin sitä omaa suosikkiliikettä;) Pikkukoira on oppinut mm.kapulan noutamisen nätisti, mutta kun sillä nousee mittarissa lämpö, niin se alkaa touhuta vanhoja kivoja kikkojaan. Ja pikkukoira on selvästi sitä mieltä,että kun tehdään luoksetulo, niin sillon tullaan eikä meinata(pysähdellä nääs)  No entäs kuski sitten. Sille jotain psykoterapiaa, että se oppii hallitsemaan sitä jänskäämistä loppuun asti, ja jänskää sit vain muiden suorituksia. Ja oppii keskittymään niin, että voi ohjata koiraansa niin, että se ei ala kaasutella liikaa kesken kaiken. Oppia ikä kaikki. Vaikka kovasti harmitti, niin eipä se meidän maailma näihin kaadu. Me mennä porskutetaan kohti uusia haasteita:)