On pidetty vähän huilia viime kerrasta,tosin välissä yhdet tokottelut Päivin kans,mutten niitä enää kirjuuttele ku en muista... Eli treenitaukoa syystä että on ollut muuta tekemistä. Tänään piti koittaa ryhdistäytyä,ja kävin Ruskan kans lähikentällä tottisteleen.Naapurissa paukkui naulapyssy,eli kunnon pauketta taustalla. Seuraminen ok,jättävissä istumiset nyt hukassa,minne ne on kadotettu? Maahan ja luoksetulo jees. Nouto pömpelin takaa ok,tasamaana vauhdikas muttei ylipaha. Sit eteenemnoja muutama.Lelulle juoksee ku aropiru.Väliin pari ilman,ihan jees,pysäystä tosin saa karjahdella et menee kaaliin asti,kun on vain et lelulle... maahan sit kun sen tekee tosi näpäkkä:) 

Sentalle tokoja.Istui kun tein ruutua ja muuta. Seuruu aika ok,Sentamaista;) Idari hyvä. Luoksetulo onnistui tänään ainakin 8 verran.Ruutu,merkki ok,ruudussa vähän pörräsi,mut kaikki 3 kertaa sain keskelle. Ohjattu oikea ja se hyvä.Tunnari ympyrässä ja sekin onnistui! Kaukoissa peruuttaa,ja jokin kumma seisomisissa,kun tekee ja istuu hetimmiten??Palkkaa siis seisomisiin.

Ruska on tehnyt tauon aikana kuitenkin jotain,kaukoja joka päivä.Vaihdot ja liikerata on hyvä,mutta en vielä tohdi ottaa matkaa. Tunnaria on pidelty vähän,liian vähän. Illalla vielä PK tottikset porukassa. ONNEA muuten Anne & siiri JK3 ykköstuloksesta!!! Ja kiitos kakku-limuista! Nyt on tarvittavat kaksi ykköstä hankittu,joten eikun kohti uusia haasteita ja ens kesänä KVA arvo plakkariin!!  Ruska eka paikalle.Ammuttiin tähän ja seuruuseen,molemmissa rauhallinen,ei mitään reagointia,eli tämän suhteen voin olla rauhassa,Sit seuraamista,missä kävi kuumana.Istumisia treenaten,sit maahanja luokse ok. Noudot,tasamaa raju haku,ok palautus. Hyppy: hyppäsi ok,syöksyi kapulaan ja hullun kyytiä tuomaan,takas hyppykin ok. A-este: siinäkin sairaan vauhdikkaasti kapulan haku. Nurmikentällä ok,mut hiekalla jo vaarana hampaille.... Eteenmeno leluun hillitön.Tyhjälle kans vauhtia,kolmannella meni maahan,mihin pallo. On se peto