Tänään pienesti kotona. On ollut aika upea aurinkoinen hellepäivä,mitä siitä nyt yövuoron nukkumisen jälkeen on ehtinyt nauttia...

Seuraamisessa omaa keskittymistä normaalikävelyssä,ja eron huomaa.Se tuntui nyt hyvältä,eikä koira höseltänyt turhia.Askelet hyvät kans.                                                                                                      

Luoksetuloissa vähän lyhennettiin matkaa,palkkaa minulta tai takaa.Ja tässäkin asennetta käskyyn,tarkoitan mitä sanon,ja nähtiin paljon parempia toppeja.

Ruutuja tein kaksi eri puolille pihaa.Ruutu on ihan hukassa vaihteeksi.Tai sit Ruskalla on joku ruutukriisi,kunhan hömppäilee. Lähtee hyvin,mutta menee jostain mutkan kautta ruutuun,vauhti hiipuu ja siellä vain hiimaillaan. Tänäänkin kävin sit pariin kertaan näyttämässä ruudun paikan,ja keskustelimme siitä,mitä se seis tarkoittaa jne... Tekee sit ihan pokkana hyviä ruutuja,kunhan on ensin nostanut meikän verenpaineet;) Jatketaan tahtojen taistelua.

Tunnareitakin rakennettiin kolmeen eri paikkaan. Ensimmäinen perusrivi,nami edessä.Nami aiheuttaa nyt vähän häiriötä,eli haistoi ensin oman,sit sai hajun namista ja alkoi etsiä sitä.Siitä johtuen vähän sähellystä,mutte ei kosketusta vääriin.Palautus ilman pyörittelyä:)  Toinen ympyränä,nami keskellä.Sattui heti omalle jonka nosti,sit taas namin haju ja sen etsiminen,syönti ja sit etsittiin taas omaa.Joka onneksi löytyi ilman virhettä. Nami nyt harkintaan,ehkä vähennetään sen käyttöä,tai jotain. Kolmas tunnari oli "tikapuut" eli 9 puhdasta ja oma viimeisenä,jolloin oli menosuunnassa pakko haistella kaikki ennen omaa.Ja se meni aivan upeasti! Ja todella kaikki palautukset oli siistejä. (HUOM:ei tehty normi noutoja ennen tunaria)

Kaukoissa läheltä I-S-M vaihtoja,joissa S-M vaihdon pomppua ei tullut.Vahvempi käsimerkki ja paljon toistoja. S-I vaihtoja myös uudella merkillä,nekin meni hyvin. Vahvistellaan näitä siis nyt läheltä.